- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика?
Здравейте всички! Моята история е следната:
С едно момче, от моето даскало си пишем близо 2 месеца ката фр само, от 1 2 седмици се започна да си пращаме :* <3 и т.н. говорим си мило и така, много е готин държи се хипер мило <3 мн е готин ..той ми каза, че същото има и към мене! Но ето го и големия проблем- на 18 е, а аз съм на 14 .. ! Близки хора ми казаха че ще иска само секс, казах му го, а той ми каза 4е това не е вярно, че никога няма да ме нарани защото е бил нараняван и знае колко е гадно! Та така .. вярвам му!Аз съм девствена ако има значение! Въпроса ми е, дали имаме бъдеще като той е на 18, а аз на 14!? Ако има зна4ение утре ще излизаме за 1 път
Той ми каза, че за него няма значение, че съм малка! Не знам какво да правя! За всички, който прочетоха темата и драснаха коментар: Have a nice day!
![]()
Странно е. Как така не сте се виждали въобще, а сте си писали в продължение на 2 месеца?
Излез с него и ако ти харесва си опитай късмета. Аз все си мисля обаче че разликата ви сега в момента е голяма.
И аз мисля, че ви е голямшка разликата. Пробвай, но не се хвърляй с главата напред в чувства, а си остави време да прецениш ситуацията и да видиш дали наистина е такъв, какъвто твърди, че е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
моя съвет е да пробваш,нищо не губиш !![]()
Излезте, вижте се. Той 100% иска секс, но може да не иска САМО секс, то ще си проличи. Ако се опита да те вкара в леглото веднага ясна е работата. Ако иска нещо по-сериозно от теб няма да се опитва да спи с теб веднага. Съмнявам се де, някак на 18 да се зарибява с 14 годишна и да и пише целувки и сърчица по скайп...не ми звучи много обнадеждаващо. А и ти какво очакваш, като му кажеш, че искал само секс той да ти каже "да секс искам", много ясно, че ще каже нещо друго![]()
абе знаете ли колко е смешно да се каже 100% иска секс ? как слагате всички под един знаменател не знам.. никога не бъди сиг. в нещо на 100% ако не зависи от теб ...
еее то е нормално момче на 18 да иска секс, но ако има по-сериозен интерес към момичето, ще изчака тя да е готова... Какво лошо има в това... айде едно момче да ми каже, че на 18 не му се е правило секс!!!
Излезте първо и след това мисли какво ще правиш. Принципно разликата не е голяма и фрапираща, всичко си зависи от вас.
edit: Напълно нормално си е да поиска секс, но ако е с теб, заради теб самата, а не само, за да задоволява сексуалните си нужди - ще те изчака, докато ти сама го поискаш. Ако не искаш нещо, никой не може да те накара да го направиш.
Последно редактирано от Amore-Mio* : 07-13-2012 на 10:55
Ама, разбира се, че всеки иска секс. Това си е физиологична нужда. Въпросът в случая е дали просто търси къде да топне чушката и 14 годишно наивно момиченце му се вижда лесна мишена, или би предпочел да си има връзка, в която все някога (желателно в близко бъдеще) ще се стигне и до секс.
Авторке, не бързай да му вярваш на захаросаните приказки тип "мачото с рабитото сърце". Това е един от най-клишираните трикове. Излезте няколко пъти, опитай да го прецениш възможно най-обективно (доколкото ти е възможно на тази възраст и без нужния опит) и ако решиш да му дадеш шанс - действайте бавно. За да няма после тема "Той ми сваляше звезди, пуснах му и ме заряза".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
TheBeliever
ммм точно написах защо поправих момичето над мен,коментара и ми прозвуча по друг начин.. за секса всички са съгласни,но аз имах в предвид,че не е задължително да търси само '' наивно момиченце ''
"но може да не иска САМО секс, то ще си проличи." не съм имала предвид, че иска само секс, надявах се, че с това допълнение ще се разбере...
Не се надявай на сериозна връзка..Смисъл той сега предполагам пича ще мисли да ходи да учи ще иска пари ще почне да работи и т.н така че освен секс и някаква временна занимавка не виждам какво друго можеш да му предложиш ти на него.
Не съм голям фен на 14 годишни дето излизат с "готЕни батковци", но щом те кефи. Хората и 40 години разлика не ги спират, пък теб те притесняват 4...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
^ Няма лошо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ щом и е първо предполагам някъде пак на толкова колкото е авторката сега..
Има хора които на 18 години си хващат първото гадже. Затова питам.
Well...Не ти пречи да пробваш, ако нещата тръгнат към секс, който ти не искаш му биеш шута и толкова..