.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Разлика?

Angry Разлика?

Здравейте всички! Моята история е следната:
    С едно момче, от моето даскало си пишем близо 2 месеца ката фр само, от 1 2 седмици се започна да си пращаме :* <3 и т.н. говорим си мило и така, много е готин държи се хипер мило <3 мн е готин ..той ми каза, че същото има и към мене! Но ето го и големия проблем- на 18 е, а аз съм на 14 .. ! Близки хора ми казаха че ще иска само секс, казах му го, а той ми каза 4е това не е вярно, че никога няма да ме нарани защото е бил нараняван и знае колко е гадно! Та така .. вярвам му! Аз съм девствена ако има значение! Въпроса ми е, дали имаме бъдеще като той е на 18, а аз на 14!? Ако има зна4ение утре ще излизаме за 1 път Той ми каза, че за него няма значение, че съм малка! Не знам какво да правя! За всички, който прочетоха темата и драснаха коментар: Have a nice day!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Странно е. Как така не сте се виждали въобще, а сте си писали в продължение на 2 месеца?

Излез с него и ако ти харесва си опитай късмета. Аз все си мисля обаче че разликата ви сега в момента е голяма.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И аз мисля, че ви е голямшка разликата. Пробвай, но не се хвърляй с главата напред в чувства, а си остави време да прецениш ситуацията и да видиш дали наистина е такъв, какъвто твърди, че е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    моя съвет е да пробваш,нищо не губиш !

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Излезте, вижте се. Той 100% иска секс, но може да не иска САМО секс, то ще си проличи. Ако се опита да те вкара в леглото веднага ясна е работата. Ако иска нещо по-сериозно от теб няма да се опитва да спи с теб веднага. Съмнявам се де, някак на 18 да се зарибява с 14 годишна и да и пише целувки и сърчица по скайп...не ми звучи много обнадеждаващо. А и ти какво очакваш, като му кажеш, че искал само секс той да ти каже "да секс искам", много ясно, че ще каже нещо друго

Banned Мега фен
    абе знаете ли колко е смешно да се каже 100% иска секс ? как слагате всички под един знаменател не знам.. никога не бъди сиг. в нещо на 100% ако не зависи от теб ...

еми виjдали ли сме се, но не само двамата

Мерси FuCKkK13

еее то е нормално момче на 18 да иска секс, но ако има по-сериозен интерес към момичето, ще изчака тя да е готова... Какво лошо има в това... айде едно момче да ми каже, че на 18 не му се е правило секс!!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Излезте първо и след това мисли какво ще правиш. Принципно разликата не е голяма и фрапираща, всичко си зависи от вас.
    edit: Напълно нормално си е да поиска секс, но ако е с теб, заради теб самата, а не само, за да задоволява сексуалните си нужди - ще те изчака, докато ти сама го поискаш. Ако не искаш нещо, никой не може да те накара да го направиш.
    Последно редактирано от Amore-Mio* : 07-13-2012 на 10:55

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    абе знаете ли колко е смешно да се каже 100% иска секс ? как слагате всички под един знаменател не знам.. никога не бъди сиг. в нещо на 100% ако не зависи от теб ...
    Ама, разбира се, че всеки иска секс. Това си е физиологична нужда. Въпросът в случая е дали просто търси къде да топне чушката и 14 годишно наивно момиченце му се вижда лесна мишена, или би предпочел да си има връзка, в която все някога (желателно в близко бъдеще) ще се стигне и до секс.

Авторке, не бързай да му вярваш на захаросаните приказки тип "мачото с рабитото сърце". Това е един от най-клишираните трикове. Излезте няколко пъти, опитай да го прецениш възможно най-обективно (доколкото ти е възможно на тази възраст и без нужния опит) и ако решиш да му дадеш шанс - действайте бавно. За да няма после тема "Той ми сваляше звезди, пуснах му и ме заряза".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    еее то е нормално момче на 18 да иска секс, но ако има по-сериозен интерес към момичето, ще изчака тя да е готова... Какво лошо има в това... айде едно момче да ми каже, че на 18 не му се е правило секс!!!
    ти го каза така, че едва ли не иска секс,може да не е само секс ама и него да го има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ..ако я изчака и т.н. - става,но иначе не всички са такива

Banned Мега фен
    TheBeliever
    ммм точно написах защо поправих момичето над мен,коментара и ми прозвуча по друг начин.. за секса всички са съгласни,но аз имах в предвид,че не е задължително да търси само '' наивно момиченце ''

"но може да не иска САМО секс, то ще си проличи." не съм имала предвид, че иска само секс, надявах се, че с това допълнение ще се разбере...

Опитай!Кой знае може дда си заслужава

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    но ако има по-сериозен интерес към момичето, ще изчака тя да е готова..
    Да, а ако реши да не я изчака ще е поредния кретенчо.

Вярвайте си.

Banned Голям фен
    Не се надявай на сериозна връзка..Смисъл той сега предполагам пича ще мисли да ходи да учи ще иска пари ще почне да работи и т.н така че освен секс и някаква временна занимавка не виждам какво друго можеш да му предложиш ти на него.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да, а ако реши да не я изчака ще е поредния кретенчо.

Вярвайте си.
    Мда...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Не съм голям фен на 14 годишни дето излизат с "готЕни батковци", но щом те кефи. Хората и 40 години разлика не ги спират, пък теб те притесняват 4...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    И аз мисля, че ви е голямшка разликата. Пробвай, но не се хвърляй с главата напред в чувства, а си остави време да прецениш ситуацията и да видиш дали наистина е такъв, какъвто твърди, че е.
    Първото ми гадже беше с 6 години по-голям от мен.
    Just saying...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    ^ Няма лошо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Първото ми гадже беше с 6 години по-голям от мен.
    Just saying...
    На колко бяхте?

Banned Мега фен
    ^ щом и е първо предполагам някъде пак на толкова колкото е авторката сега..

Град
    София, България
    Има хора които на 18 години си хващат първото гадже. Затова питам.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Well...Не ти пречи да пробваш, ако нещата тръгнат към секс, който ти не искаш му биеш шута и толкова..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си