- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпо ми е..
Поредната тема от мен в този раздел... Незнам до кога ще се вайкам.. Незнам до кога ще съм така... До кога ще чакам другите първи и ще изпускам огромни за мен шансове... Като за начало проблемът ми е че съм прекалено срамежлив... Прекалено е меко казано. До сега относно темата "Любов" съм могъл да имам точно 3 големи връзки, но моят срам да действам... Моята стеснителност.. Докъде могат да ме докарат? Изпуснах 2 момичета, в момента има 3то. Вчера на 20ти юни бях на едно събитие, наречено "Голямото пръскане". Предполагам знаете го... Всеки се пръска с всеки на дадено място, ей така просто за големия кеф. Там още като дойде едно момиче... Аз просто се залисах отсякъде... Не спрях да я гледам... Но после се отплеснах малко... После се оказа, че се включи в събитието... Пръскахме си се с нея и други такива... После свърши и отидохме до едни фонтани вътре около тях, а горе имаше места за сядане - да седнеш и да ги гледаш, докато си лафиш с приятели. Тя се настани там с още 2 момичета май бяха, 1 от които беше с гадже, 2рата беше седнала до тях и си говореха общо, а "моята" беше се отдръпнала като баш самотница... Гледах я постоянно пак... После като се качвах оттам да сядам до едни приятели, които също бяха се настанили да си лафят, тя нещо ме заговори, след което се запознахме и й взех фейсбука. Все някаква крачка, но пак се започна от нея, нали? Ами ако не ме беше питала за име и други такива? Това да го оставим... Сега още повече ми харесва... Един ден се мина, но "чувството" се увеличи... Исках и покана в фейса, прие ме и се притеснявах да й пиша.. "Ами сега какво да й напиша?, С какво да започна? Ами ако сбъркам нещо?".. Но все пак й писах нещо... После пък не намерих кво да я питам и изгасих страниците... Всичко в мен... А тя е най-прекрасното момиче, което съм виждал някога... Очи, коса... Нещо, което не забелязвам в другите момичета... Момичето, в което не гледам само 2-3 неща, както в други.. (вие се сещате за кои 2-3 неща става дума).. Сега пък най-добрия ми приятел ще ми я открадне... Пише си с нея в момента.. Ами ако избере него.. Незнам вече какво да правя с това притеснение... Ще мога ли да продължа... Доста се филмирам, ама ми е омръзнало прекалено... И ако има някакви начини да се променя, или някакви идеи какво да й пиша и как ... Моля да ми кажете... А всъщност приятеля ми току-що ми каза, че я карал да ми пише. Ще видим..
Благодаря ви...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd