- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика?
Пробвай.
Ако той иска да бъде с теб, само за да преспите, това ще си проличи бързо. Стане ли - бягай. Ако ли не, ми... Късмет и на двамата...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
По добре си останете само приятели, тези връзки с големите разлики в годините нещо не ги схващам..Аз никога не съм харесвала по големи от мен.
Не мисля , че връзката ви ще свърши добре.Малка си както някой каза, той сега ще завършва, ще си търси работа.. или ще учи.А и мисля , че ще обърка плановете ти за бъдещето, ако имаш такива (всмис ако искаш да учиш някъде...)ще ти налага мнението си.. и ти ще се съгласяваш, защото ще се влюбиш, тъй като ще ти е първия.Но всичко е до време, после ще дойде момента, в който той ще е по възрастният, а на теб ще ти се живее и ще има караници и т.н.(Това е прогнозата ми за бъдещето ти, ако той иска дългосрочни отношения).
Ако е обратното ще се помъчи да те вкара в леглото и ще те зареже.
Пък може да имате една приятна лятна авантюра, но не му се давай лесно!
По това, което си написала, че е казал разбирам, че е типичният сваляч "О, колко си сладка бля бля.. никога няма да те нараня..бля, бля.."Разбира се, че ще те нарани.
Защо си избират по - малки?Защото са по - лесни!Нямат умствения капацитет да изградят една нормална здрава връзка с момиче на тяхната възраст.