.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Разлика?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от mMemories Виж мнението
    Well...Не ти пречи да пробваш, ако нещата тръгнат към секс, който ти не искаш му биеш шута и толкова..
    Дам.
    И аз на 14 имах гадже с 4 години по-голям, ама не сме правили секс, то всъщност тогава подобно нещо изобщо нямаше как да ми дойде на акъла.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    На колко бяхте?
    15 - 21
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Пробвай.
    Ако той иска да бъде с теб, само за да преспите, това ще си проличи бързо. Стане ли - бягай. Ако ли не, ми... Късмет и на двамата...
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

По добре си останете само приятели, тези връзки с големите разлики в годините нещо не ги схващам..Аз никога не съм харесвала по големи от мен.
    Не мисля , че връзката ви ще свърши добре.Малка си както някой каза, той сега ще завършва, ще си търси работа.. или ще учи.А и мисля , че ще обърка плановете ти за бъдещето, ако имаш такива (всмис ако искаш да учиш някъде...)ще ти налага мнението си.. и ти ще се съгласяваш, защото ще се влюбиш, тъй като ще ти е първия.Но всичко е до време, после ще дойде момента, в който той ще е по възрастният, а на теб ще ти се живее и ще има караници и т.н.(Това е прогнозата ми за бъдещето ти, ако той иска дългосрочни отношения).

Ако е обратното ще се помъчи да те вкара в леглото и ще те зареже.

Пък може да имате една приятна лятна авантюра, но не му се давай лесно!

По това, което си написала, че е казал разбирам, че е типичният сваляч "О, колко си сладка бля бля.. никога няма да те нараня..бля, бля.."Разбира се, че ще те нарани.
    Защо си избират по - малки?Защото са по - лесни!Нямат умствения капацитет да изградят една нормална здрава връзка с момиче на тяхната възраст.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си