- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешка или..
И работата ти да се бъркаш е.... ?
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Прави ми впечетление, че си доста образована за 12 годишна, поздравления за което. Но както искаш го приеми... на тази възраст за каква връзка може да се говори? Твоята приятелка с колко годишен ходи? Както и да е, сама прецени как да постъпиш с нея, да й кажеш или не? Когато започне да ви идва менструалния цикъл, тогава започнете да си мислите за момчета... а още по честно - въобще зарежете ги тези неща, единствено ще навредят на вашето приятелство.
Грешка си направила, като си се намесла в техните работа, без значение колко е бил хлътнал момчето по нея!
^ Защото пише нормално. Пък последните години това се води велико постижение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Момичето е на 13, а момчето на 13-14 мисля. Не съм казала на момичето, че момчето е разбрало от мене. Ние даже не говорихме за това. Напоследък те се караха много, късаха и се събираха . Момчето замина на селото си за дълго време и тя се ядосваше. Аз не знаех за другия, до като тя не ми каза, че му изневерява. Не питах с кой, но реших да се видя с гаджето й и да си поговорим, но той поиска веднага да му кажа и аз му казах. Нататък можете и сами да прецените, какво се е случило.
Като сте толкова добри приятелки, защо не си признаеш, че ти си казала на гаджето и? Действането зад гърба на хората не е нещо, което свързвам с приятелство.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е трябвало да се месиш в чуждите отношения.Но станалото,станало.
Такамм..и аз съм на 13 , все още не съм тръгнала по гаджета и прочие, нито приятелките ми , живеем си живота докато гледаме как такива "приятелки" като вас си развалят взаимоотношенита. Също така се чудя какво толкова му изневерява след като е детствена?! Късмет и замисли се можеш ли да й вярваш след като е постъпила така с момчето което е лудо по нея???