- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам вие използвате ли кола маска?
Аз днес си взех и за първи път опитах с нея... До сега винаги бях с епилатора, само че ми писна да стоя два часа в банята докато се епилирам като хората...
Днес си взех на Вийт с екстракт от алое вера... В кутийката бяха 10 на брой, само дето не ми стигнаха...(Ако сега си представяте някакъв върколак, ще ви спра до там и ще ви кажа, че не съм толкова обрасла...
)
Въпроса ми е, вие каква марка кола маска използвате, ако използвате лентичките на Вийт само една кутийка ли си купувате или пък ходите на козметик?
Вие сте...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Аз ползвам на лентите на Дева..Май се вмествам в броя, ама все нещо остава бе
Ходех на козметик за малко, но сега отивам извън града и ще съм на самообработка известно време.
Come on skinny love just last the year...
На мен ми идват много малко лентичките. Взимам си течна кола маска на Perfect или Jankar, дето са на патрони и отделно лентички, ако е тази на Perfect. За 17-18 лв дето ще ги дам за 10 ленти, аз ще отида на козметик.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ползвам лентички, да! Но някак си не ми допадат, харесва си ми топлата кола маска на Jankar , който ми върши чудесна работа. Лентичките някак си не ми харесват как скубят и всичко. Иначе една кутия си ми стига, принципно. Но моите са 20 на брой и винаги ми остават към близо 5, след като съм минала целите си крака.
Става въпрос за тази кола маска, нали?
А относно лентичките, ако не ви стигнат тези в кутията, какви други взимате?
П.П Предпочитате с епилатор или кола маска?![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Аз не се кефя много на епилатора, и предпочитам кола.
Come on skinny love just last the year...
Аз съм с две ръце за колата, но при козметик. Бързо, лесно, само дето не е вкусно.![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Ходя при козметичката ми.
Веднъж опитах в нас да си правя, но имах същия проблем с недостига на ленти.
Ако все пак си решила в домашни условия да я правиш, си купи течна кола маска и ленти (отделно) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
100 пъти по добре е с топлата кола маска,аз си я купувам на ролкови опаковки. като се загрее и отгоре се слага лентичка притиска се и се издърпва, маха ми абсолютно всичко.
Отначало си ги загрявах на водна баня, но после си взех и нагревател.
от първия си купувах ролоните, имаха магазин в София
HTTP://kolamaska.com
после си ги поръчвах онлайн, има някакви пакети там със всичко комплект за епилиране.
ето от гугле картинка има на комплект ама е в друг сайт:
И тук има такива:
http://kola-maska.bg
и тук има:
http://kis.bg
А иначе най-добре си е с IPL лазерите и фотоепилация, но там много скъпо излиза.
с кола маската като се мина и поне 2-3 седмици не мисля за косми.
Козметиците и те повечето ползват такава, но те си имат едни големи кутии и я размазват с едно като лъжица.
Аз си купувам от Джъмбо-3вл кола маска,3лв лентички и 3лв крем за след това и съм много доволна ^_^
за по-трудно достъпните места отивам на кола маска в салон за красота
Винаги ходя на козметик...пробвала съм сама с лентички,но не ми се получава.
Аз ходя на козметичка. Тя ползва студена кола маска ... а с тази кола не мога да си ги махам сама вкъщи. Но честно казано студената ми харесва повече от топлата.