.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Епилатор

Hybrid View

Супер фен Аватара на lqlq89

Епилатор

Здравейте!
    Искам да ви се опрача, имам две епилатора Филипс с дискове и Браун с пинсети. Докасега съм се правила с тзи на Филинг и все два дена ми порастват космите и то твърдички по ръцете и мишниците. А на краката доста ми изстънява и почти не се виждам, за тях съм доволна, но пак порастват бързо. В сряда пробвах този с пинсетите, но пак същата работа....
    Та какъв да си взема споделете при вас как е? Какъв ползвате.....плсссс
    Благодаря предварително.
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-07-2013 на 22:49
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    браун ползвам и няма такива неща при мен.. дали епилатора не ти е захабен >

Възможно е, Браун ми е от 5-6 години някъде. Може ли снимчица на този, които ползват ти?
    Моите са: http://4.bp.blogspot.com/_inULB3ONuP...ps_HP6609.jpeg
    и нещо подобно http://www.ivis.bg/products_images/2...4162548rem.jpg
    А така ми зачервяват краката и болят, направо ми пламват...излизат ми пъпчици ситни. Въпреки че слагам крем след епилация, пудра бебешка.

п.П Объркала съм се на Ровента ми е първиятс пинсети. Пак е зеленичък.
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-07-2013 на 23:19
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Възможно е, Браун ми е от 5-6 години някъде. Може ли снимчица на този, които ползват ти?
    Моите са: http://4.bp.blogspot.com/_inULB3ONuP...ps_HP6609.jpeg
    и нещо подобно http://www.ivis.bg/products_images/2...4162548rem.jpg
    А така ми зачервяват краката и болят, направо ми пламват...излизат ми пъпчици ситни. Въпреки че слагам крем след епилация, пудра бебешка.

п.П Объркала съм се на Ровента ми е първиятс пинсети. Пак е зеленичък.
    ооо моя на браун е от 10 години
    едва ли искаш толкова стар да си купиш
    https://www.google.bg/search?hl=bg&s...07%3B585%3B390

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Ще използвам темата да попитам и аз
    На какво се дължат подкожните косъмчета? Епилирам се и след 1-2 дни поникват тези подкожните.. не са много, но ме дразнят. Възможно ли е да е от епилатора или е от самия косъм, кожа.. не знам и аз?
    Дрън-дрън

Супер фен Аватара на weheartiit
    и при мен е така ,епилирам се и след 2-3 дни поникват пак,а епилатора ми е нов ;x
    + това не захваща всичко

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    А сигурни ли сте, че епилатора отскубва косъмчетата, а не ги къса? Ако просто ги къса нищо чудно да поникват скоро, или по-скоро да прорастват. Когато се епилирате спрете за малко и разгледайте косъмчетата по епилатора, ако отдолу имат корен (едно такова бяло-жълтеникаво миниатюрно топче) значи ви ги вади от корен и не би трябвало да пораснат поне до седмица, ако няма такова нещо по тях - просто ги къса и ефекта от него е никакъв, все едно се бръснете. Моя е от ледниковия период http://static.productreview.com.au/p...satinelle_.jpg
    Използвам го от поне 10 години и нямам никакви проблеми с него. За захабяване чувам от вас.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    А сигурни ли сте, че епилатора отскубва косъмчетата, а не ги къса? Ако просто ги къса нищо чудно да поникват скоро, или по-скоро да прорастват. Когато се епилирате спрете за малко и разгледайте косъмчетата по епилатора, ако отдолу имат корен (едно такова бяло-жълтеникаво миниатюрно топче) значи ви ги вади от корен и не би трябвало да пораснат поне до седмица, ако няма такова нещо по тях - просто ги къса и ефекта от него е никакъв, все едно се бръснете. Моя е от ледниковия период http://static.productreview.com.au/p...satinelle_.jpg
    Използвам го от поне 10 години и нямам никакви проблеми с него. За захабяване чувам от вас.
    точно и аз това имах предвид.. когато епилатора е захабен или просто не си уцелил на епилатор и е скапан ги къса

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    точно и аз това имах предвид.. когато епилатора е захабен или просто не си уцелил на епилатор и е скапан ги къса
    Аз затова пуснах темата, за да може някой да каже от кой е доволен.

Banned Мега фен
    Аз затова пуснах темата, за да може някой да каже от кой е доволен.
    е аз ти показах моя,но е от много старите модели и едва ли искаш да си вземеш толкова стар епилатор.. иначе 10 години не е мръднал ( пу пу ) майка ми го е ползвала,преди 4 години обаче и го приватизирах и сега аз го ползвам и пак е ОК

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Моите ги скубе от косъм. Краката ми след това са меки и гладки, но като се загледам и виждам как едно косъмче /дори не е завъртяно, както подкожните/ си стои легнало и отгоре вероятно има тънък слой кожа и епилатора няма как да го захване... Откачамммммммм
    Дрън-дрън

Подкожните косми са нормални за епилаторите. Избягват се с повече ексфолиране на кожата.
    Аз онзи ден заблязах, че този на Ровента ги къса. А този на Филипс имат малки топченца в края след като се отскубнати. Но ефекта е един и същ след два дена все едно не се съм епилирала :@:@:@:@:@ Полудявам.
    Епилирам се поне 2 часа и за какво, да си губя времето само. Че и краката ми пламват, пъпцичи ситни, обривам се, стават едни червени..

Чакам и други мнения от хора доволни от епилаторите си...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Че и краката ми пламват, пъпцичи ситни, обривам се, стават едни червени..
    Тези червени ситни пъпчици не са възпаления а раздразнените пори, от които си отскубнала косъмчетата, напълно нормално е да е така след епилация, поне до другия ден. Аз това много го мразя, после като настръхваш и усещаш егати и гадната болка. А щом ти ги отскубва и пак ти израстват за ден два значи си е от твоите косми - растат ти бързо. Друго обяснение нямам. Пробвала ли си с други методи, да видиш дали винаги ти растат така бързо или само след епилация? Пробвай с кола, кремове депилатоари, бръснене не ти препоръчвам, но все пак. Сравни и виж дали е от метода или просто имаш някакъв супер бърз растеж.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Мажи се след това с някакъв крем, аз лично с охлаждащ лосион на Avon и нямам такива пъпчици.
    Дрън-дрън

Добре, а как свикнахте момичетаа..не беше ли адската болка ? и аз мисля да си взема, ама нещо не ми стиска..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pink_Panther Виж мнението
    Добре, а как свикнахте момичетаа..не беше ли адската болка ? и аз мисля да си взема, ама нещо не ми стиска..
    че до сега бръснала ли си ги ? ако е така - ще има да те боли много..
    иначе се свиква.. аз винаги съм била с епилатор и първо преди ме болеше малко,но след 4-5тата минута краката ти изтръпват и не отразяваш болката - свикваш с нея... и не е болка за умиране

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    че до сега бръснала ли си ги ? ако е така - ще има да те боли много..
    иначе се свиква.. аз винаги съм била с епилатор и първо преди ме болеше малко,но след 4-5тата минута краката ти изтръпват и не отразяваш болката - свикваш с нея... и не е болка за умиране
    Не взимам ги с лентички "Вийт" обикновено, но когато нямам под ръка и ми е спешно със самобръсначка

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Pink_Panther Виж мнението
    Добре, а как свикнахте момичетаа..не беше ли адската болка
    Слушах музика от мп3ка

Ей го моето животинче http://i.clubafaceri.ro/clients/29/8...275448_big.jpg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мажа се с кремче, но имам предвид, че явно не ги къса или не знам. За да ми стават такива краката. То с кола маска не ми е така.

Ами боли първите няколко пъти, но после се свиква, а и косъмчетата изтъняват.

Чакам други потребителки..Искам да си взема нов, но този път по-добър.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Бтв и аз си пускам силна музика, за да не чувам епилатора...
    Имам чувството, че като чувам него и ме боли много повече
    Дрън-дрън

^^ Фък, Калпазанка А маха ли ти космите от корена и след колко време ти растът горе-долу?
    Иначе знам, че старите са най-добре!!!

Banned Мега фен
    ^^ Фък, Калпазанка А маха ли ти космите от корена и след колко време ти растът горе-долу?
    е много ясно,то ако не ти ги маха от корен не е епилатор
    ми не знам.. около 2 седмици след това почват да израстват някакви мънички

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами лятото се епилирам всяка седмица, за да са ми идеално гладки краката.
    Маха ги от корен- виждам луковичките, затова съм сигурна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ами лятото се епилирам всяка седмица, за да са ми идеално гладки краката.
    Маха ги от корен- виждам луковичките, затова съм сигурна.
    а да,забравих.. и аз лятото всяка седмица щото те излизат различно сега ако махна 3 косъмчета,ще излезнат други и тях ще махна,а после първите 3 ще израснат по-рано и така..

Голям фен Аватара на joannalof
    Цял живот си ползвам кола маска,но реших да сменя.Купих си епилатор на Браун и съм много разочарована.Болката я преживях,но ми растат много по-бързо,по-дебели,а с кола маската беше супер,но става бавно.+Да получих страшни обриви
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си