- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си стегна дупето
Като ти се досере, стискай по 20-30 минути и ще се стегне.
Или може да правиш клекове и ритници назад.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако тичаш ще се лишиш от мускулите си. Хората си мислят, че топят мазнини, ни всъщност се лишават бавно от мускулната си маса. Не ти препоръчвам да тичаш, а да караш велоергометър. Включваш го на 1ва степен (най-лесната) и на нея най-бързо ще гориш мазнини, а ако качваш трудността ще се сдобиеш и с мускули след време.
Карай велоергометър докато изгориш мазнините, хапвай месо много (телешко или пилешко) за да може да ти се образува мускул и да си стегната. Скачането на въже по-късно ще ти дойде добре.
Ето моята програма:
Ставам и пия 25гр. протеини
тренирам 40 + минути на велоергометър (най-малко може 30 минути), 200 коремни, упражнения за краката в серия от по 50 (ножици, кикове...най-разнообразни), Протеини, аминокиселини преди и след тренировка. След тренировка изяждаш 1 банан. Просто нещо въглехидратно. Може и вафла. 25гр протеини също веднага преди да си легнеш.
Колкото и странно да ти звучи са ми дали един много странен режим на хранене с цел да натрупам маса и после да оформям.
-варени картофи, ориз към 1кг на ден, поне 10 яйца на ден като максимум 3 жълтъка,риба през ден. Джънк фууда е забранен, но 1 ден в седмицата имаш Cheat day в който ти е позволено да се поглезиш със сладки неща и забранена храна. Ако искаш мускулна маса пиеш креатин и ядеш много месо.
Без фитнес принципно нищо не става, НО ако имаш желание има и начин. Просто трябва да дадеш всичко от себе си, за да постигнеш целта си.
Tikche, гледам са те съветвали да пиеш аминокисели преди и след трен. Ти ли питаше в една друга тема дали е добре или съм се объркала? Ако е така, сподели мнение за възстановяването, как ти се виждат?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Пиенето на много вода ускорява метаболизмът. Иначе тичането по пясък ми казаха, че разбива целулита и момичето, което ми го каза много се учуди, че не го знам, защото сред спортистките било много популярно.
И аз имам този проблем с дупето, благодаря на Tikche.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Водата ти помага да трупаш мускули? Интересно. От къде го чу?![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Гюбеци ?![]()
Секса изгаря 300 калории.
Бягай и ще си 6+ започни с 600м. и трупай, но не прави почивки през 2 секунди. Клякай по 150 пъти - 3 серии по 50 броя. Пий вода и изгаряй. Не яж мазно, тестено.
Секса изгаря 300 калории, ама на час и не да те клатят, а ти да си лежиш...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.