.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Прави секс. Със сигурност ще помогне.
    стига с тва ... изтърка се вече :d естествено че секса си е движение на мускулите и помага, ама както е движение спок може да се замести и с някакъв спорт .. така че не е задължителен секса според мен бягането ще помогне .. на пътечка или навънка някъде

Мега фен Аватара на Chacho
    Като ти се досере, стискай по 20-30 минути и ще се стегне.

Или може да правиш клекове и ритници назад.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D..._i.201757.html
    Водата няма нищо общо с отслабването и стягането. Вижте жената на снимката - скъсва се да пие вода, ама е дебела, нали?
    е извинявай ма от вода само не се отслабва и спорт трябва.. аз не съм казвала че само от вода ще й си оправи целулита. казах,че помага

Ако тичаш ще се лишиш от мускулите си. Хората си мислят, че топят мазнини, ни всъщност се лишават бавно от мускулната си маса. Не ти препоръчвам да тичаш, а да караш велоергометър. Включваш го на 1ва степен (най-лесната) и на нея най-бързо ще гориш мазнини, а ако качваш трудността ще се сдобиеш и с мускули след време.
    Карай велоергометър докато изгориш мазнините, хапвай месо много (телешко или пилешко) за да може да ти се образува мускул и да си стегната. Скачането на въже по-късно ще ти дойде добре.
    Ето моята програма:
    Ставам и пия 25гр. протеини
    тренирам 40 + минути на велоергометър (най-малко може 30 минути), 200 коремни, упражнения за краката в серия от по 50 (ножици, кикове...най-разнообразни), Протеини, аминокиселини преди и след тренировка. След тренировка изяждаш 1 банан. Просто нещо въглехидратно. Може и вафла. 25гр протеини също веднага преди да си легнеш.
    Колкото и странно да ти звучи са ми дали един много странен режим на хранене с цел да натрупам маса и после да оформям.
    -варени картофи, ориз към 1кг на ден, поне 10 яйца на ден като максимум 3 жълтъка,риба през ден. Джънк фууда е забранен, но 1 ден в седмицата имаш Cheat day в който ти е позволено да се поглезиш със сладки неща и забранена храна. Ако искаш мускулна маса пиеш креатин и ядеш много месо.
    Без фитнес принципно нищо не става, НО ако имаш желание има и начин. Просто трябва да дадеш всичко от себе си, за да постигнеш целта си.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Tikche, гледам са те съветвали да пиеш аминокисели преди и след трен. Ти ли питаше в една друга тема дали е добре или съм се объркала? Ако е така, сподели мнение за възстановяването, как ти се виждат?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Пиенето на много вода ускорява метаболизмът. Иначе тичането по пясък ми казаха, че разбива целулита и момичето, което ми го каза много се учуди, че не го знам, защото сред спортистките било много популярно.
    И аз имам този проблем с дупето, благодаря на Tikche.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Водата ти помага да трупаш мускули? Интересно. От къде го чу?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    Ако тичаш ще се лишиш от мускулите си. Хората си мислят, че топят мазнини, ни всъщност се лишават бавно от мускулната си маса. Не ти препоръчвам да тичаш, а да караш велоергометър. Включваш го на 1ва степен (най-лесната) и на нея най-бързо ще гориш мазнини, а ако качваш трудността ще се сдобиеш и с мускули след време.
    Карай велоергометър докато изгориш мазнините, хапвай месо много (телешко или пилешко) за да може да ти се образува мускул и да си стегната. Скачането на въже по-късно ще ти дойде добре.
    Ето моята програма:
    Ставам и пия 25гр. протеини
    тренирам 40 + минути на велоергометър (най-малко може 30 минути), 200 коремни, упражнения за краката в серия от по 50 (ножици, кикове...най-разнообразни), Протеини, аминокиселини преди и след тренировка. След тренировка изяждаш 1 банан. Просто нещо въглехидратно. Може и вафла. 25гр протеини също веднага преди да си легнеш.
    Колкото и странно да ти звучи са ми дали един много странен режим на хранене с цел да натрупам маса и после да оформям.
    -варени картофи, ориз към 1кг на ден, поне 10 яйца на ден като максимум 3 жълтъка,риба през ден. Джънк фууда е забранен, но 1 ден в седмицата имаш Cheat day в който ти е позволено да се поглезиш със сладки неща и забранена храна. Ако искаш мускулна маса пиеш креатин и ядеш много месо.
    Без фитнес принципно нищо не става, НО ако имаш желание има и начин. Просто трябва да дадеш всичко от себе си, за да постигнеш целта си.
    Някой много те е излъгал за тичането и велоергометърът. Ако не искаш да губиш мазнини, прави нискоинтензивно дъъълго кардио. След тренировка нито само бърз въглехидрат, нито само аминокис. Винаги и двете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Водата ти помага да трупаш мускули? Интересно. От къде го чу?
    Дава енергия, сила и подобрява метаболизма.

Гюбеци ?

Секса изгаря 300 калории.

Бягай и ще си 6+ започни с 600м. и трупай, но не прави почивки през 2 секунди. Клякай по 150 пъти - 3 серии по 50 броя. Пий вода и изгаряй. Не яж мазно, тестено.

Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Гюбеци ?

Секса изгаря 300 калории.

Бягай и ще си 6+ започни с 600м. и трупай, но не прави почивки през 2 секунди. Клякай по 150 пъти - 3 серии по 50 броя. Пий вода и изгаряй. Не яж мазно, тестено.

Благодаря ти ;}

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Секса изгаря 300 калории, ама на час и не да те клатят, а ти да си лежиш...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си