.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм... Зависи от човека,когото обичаш. Понякога,когато не оценяваш човека до себе си ,тогава бих казала,че една несподелена любов би могла да бъде по-силна от споделената.
    Освен това,една споделена любов може да издържи 1-2 години,докато несподелената дори цял живот. При несподелената има много 'Ако' и може би точно за това възможностите за развитие на връзката биха били много. Въображението ти се разгръща ,а това,че обектът на любов не отвръща със същото прави чувствата ти по- дълготрайни ,защото това,което изпитваш е не само любов ,но и дълбока болка. Както знаем, болката и лошите неща оставят много по-трайни белези,от колкото обратните усещания.

Освен това можеш да имаш споделена любов,а след това несподелена с един и същи човек. Ако той е спрял да те обича,а ти продължаваш да го обичаш.

Така че...аз гласувам за несподелената.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Хм... Зависи от човека,когото обичаш. Понякога,когато не оценяваш човека до себе си ,тогава бих казала,че една несподелена любов би могла да бъде по-силна от споделената.
    Освен това,една споделена любов може да издържи 1-2 години,докато несподелената дори цял живот. При несподелената има много 'Ако' и може би точно за това възможностите за развитие на връзката биха били много. Въображението ти се разгръща ,а това,че обектът на любов не отвръща със същото прави чувствата ти по- дълготрайни ,защото това,което изпитваш е не само любов ,но и дълбока болка. Както знаем, болката и лошите неща оставят много по-трайни белези,от колкото обратните усещания.

Освен това можеш да имаш споделена любов,а след това несподелена с един и същи човек. Ако той е спрял да те обича,а ти продължаваш да го обичаш.

Така че...аз гласувам за несподелената.
    Глупости.

Иначе не мога да наричам неподелената любов - любов. Не съм имала такива неща. В 8ми клас имаше момченце, което харесвах, а то мен не, но изобщо не е било любов. (давам го за пример)
    Всяко несподелено нещо се забравя и лекува, а това да страдаш по него е супер непрактично и вредно.
    Оф
    Щях да казвам нещо. Забравих. ^_ Отивам да си правя кафе.
    Не бъдете филмари, имащи несподелени любови.

Едит: Сетих се какво щях да казвам! ^_
    Имам нужда да обичам повече, от колкото да ме обичат. Но ако обичам и все пак виждам, че не изпитват същото, си е гадничко.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Несподелена е сякаш...сложно е...Била е споделена, и ще бъде пак, скоро. А човекът ще остане същият, надявам се...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си