.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Подарък за здобряване

Изневерих на приятелката си към 20 пъти за 1 седмица с най добрата и приятелка и тя мйа ще научи и ми трябва подарък до 10 лева най много , казвайте ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако щеш и 100000 подаръка да и купиш за по 10000000 лева все тая. Боклук ще си останеш Дано мацката е умна и те зареже.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не се хаби. Тя ти е подарила скъп телефон, а ти ще й хвърляш прах в очите ... Вместо да си обереш парцалите...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Билетче за автобус...ама за теб-възможно по-далече да си от нея, а най-добре направи услуга на обществото-купи си въженце, и се обеси някъде!!!

Аааааа и е "сдобряване"
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 07-13-2012 на 19:31

сдобряване*
    За 10 лева нищо няма да купиш, а и това си остава белег, твой проблем, да си мислила. ) Намери си друга приятелка и не повтаряй същата грешка.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Не виждате ли, че тролва?
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Супер фен
    Ти си мизерник и такъв ще си останеш.

suckerzzz ;pp

Ако беше изневерил само веднъж бих ти казала да й се обадиш и да й кажеш истината,и да покажеш,че съжеляваш...,НО да й изневериш 20 пъти..,пич, остави горкото момиче - не я заслужаваш...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Един правописен речник...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

20 пъти делено на 7 дни е близо 3 пъти на ден. При някои култури да флиртуваш с поглед с друга жена е изневяра. От коя страна си, пич?

каза че не иска да ме вижда повече през живота си ..... мръсница ,само бой ще я оправи

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Не виждате ли, че тролва?
    !!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Mx1 Виж мнението
    Изневерих на приятелката си към 20 пъти за 1 седмица с най добрата и приятелка и тя мйа ще научи и ми трябва подарък до 10 лева най много , казвайте ?
    Ти си депресиращо тъп.
    Изневерил си й и то с "най - добрата й приятелка", а сега искаш да оправиш нещата с просто един подарък? Е, пич, няма да ти се получи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си