.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Депресии

Unhappy Депресии

Хора кажете нещо бе сaмо си седя в нас и нищо не правя дайте съвети какво да правя! Че само се депресирам

Супер фен
    Ми запиши се на някакъв спорт - плуване, волейбол, баскетбол и т.н., ти си избери.
    Излез навън, отиди на някое хубаво място и срещни нови хора, запознай се с някой, който ти допадне...
    Излизай с приятели, мотай се на любимите си места...
    Отпусни се, забавлявай се, и недей мисли, че се депресираш по - добре.Аз само ти давам съвет.Успех!

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Хах не си само ти и аз тъпея по цял ден тия дни... хем ми се прави нещо, хем нямам желание.. някакво мързеливо ми е...

Да така ми е и на мен ,но ми действа много сдухващо..

и аз се чувствам по същия начин, нямам и желание за каквото и да било, не ми се излиза, не ми се говори с никого...
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Супер фен Аватара на scrooper
    Да не сте слънчасали нещо? Ваканция е, хорааа, не може точно сега да ви е депресарско. Сега трябва да се забавлявате. Не е зле да прочетете някоя и друга книжка. Приятелите ви са свободни, откритите басейни са отворени... какво повече
    always late but worth the wait!

и аз се присеидинявам към вас и аз постоянно седя в нас и ми е супер тъпо... не се знае дали ще ходя на море тази година.. и е адски тъпо..в тези жеги през деня вътре да се крия от жегата вечер тъпите комари...

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Да не сте слънчасали нещо? Ваканция е, хорааа, не може точно сега да ви е депресарско. Сега трябва да се забавлявате. Не е зле да прочетете някоя и друга книжка. Приятелите ви са свободни, откритите басейни са отворени... какво повече
    Прочетох една книга, ходих на басейн 2 пъти, излизала съм, но през повечето дни просто ми е мързеливо заради жегата най-вероятно и хем не искам да скучая, хем ме мързи да правя каквото и да било...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    акай в канче
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

да и всичките ми приятели са някъде...

започни да се друсаш

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    започни да се друсаш
    или си срежи вените

Шегувам се еми и аз съм така нещо никво не ми е

Супер фен Аватара на scrooper
    [QUOTE=prosto_chovek;10273958]акай в канче [/QUOTE
    или в кофата ^^
    always late but worth the wait!

мастурбирай

Супер фен
    Как в тия жеги киснете у вас, басейни нещо, а-у...

Мега фен Аватара на Colouring
    Басейни, та бесейни..
    Мен пък не ми е толква голям кеф при 40 градуса да отида да се пека и след това да се върна като циганин. :Д

/ Ах, как ми се ходи на планинааааааааааааааааааа а! /

Иначе и аз съм така, спокойно. Надвечер си излизам с приятели, ама е скука общо взето. Вкъщи чета, гледам филми, СПЯ. Така е лятото. Тъпо е, мудно.

Ако си момче бий една чекия и ще ти мине ... Аз така правя когато ми е кофти ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Излизай с приятели: из града, на кафе и т.н. Места, където да ходите - ще се намерят. Чети книги. Рисувай. Запиши се на някакъв спорт - сам избери какъв. Или си намери някое хоби.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Как може лятото да ви е тъпо,бре?!
    Аз не го усещам как минава и пак нямам време да свърша някои нeща от графика

Oтпусни се , забавлявай се !!

тичай или пиши аз например правя и двете понякога ходя във фитнеса защото има климатик а пък и сега на тая жега да тичам навън,а за това за писането аз примерно пиша нещо като книга трябва да е 100 страници а за сега е само 50 но ще успея,а ако не можеш да измислиш какво да пишеш чети,но нещо което ти е интересно а не някви тъпотии,ако свириш на музикални инструменти пробвай нещо ново или си седи на компа и чети някакви статии в teenproblem

Същото... Аз ходих на море, върнах се преди два дни, но ми е тъпо вкъщи, въпреки че изобщо не ми се излиза ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си