- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Е, ти ако очакваш красиво момиче да те заговори /разбира се, има изключения/, ясно е, че гледат задниците си.
Претендирате за мъже, а поведението на пубери, да не кажа момченца.
А чувството ти за хумор наистина е завидно. Адмирации! Като те чета, падам на земята от смях.
не очаквам да ме заговори, просто да не мислят само за себе си и интересите й да са магазините в молъ
ония ден пътувах с аверката на един и през целия път я слушах как еди си коя от неговата група го била заговаряла, каква била и така нататък
n00bs
Като му видя аватара и чак ми призлява.
Карък си, затова на такива попадаш. А момичето се е опитало да си излее душата, няма лошо. И на мен са ми говорили за коли, техника и компютри. Все неща, в които съм е*ати спеца. Пък и все пак нормално е. Момиче на 18-20-25 за буркани и компоти ли да ти говори? Или за ядрена физика? Ако и наистина си с толкова хаплив език, как очакваш да ти говорят за нещо друго?
ако я питам кой ни е президент, няма и това да знае
като цяло общата култура на днешната младежжж клони към 0
n00bs
Аз разговарям с човека според възможностите му.
Ако съм с тъпа путка на по чашка си говорим за молчита и съм ок с това, а не мълча като идиот, както и куфеем на чалга.
Ако съм с професор по пиано обсъждаме стиловите особености на дадена епоха на нашия си език.
Ако съм с приятелчета коментираме багажници на гажетата си.
Общо взето - тъпо е да си 'един' и в 90% от случаите да мълчиш и спичаш, ако не си сред 'свои'. Аз се нагаждам.
И аз съм като мачока. Мога да водя диалог с почти всички , а на въпроса дали ми е интересен си отговарям само аз.
Какво да ти разказвам, направо те поздравявам с любимото ми творение. /''чардаш'' от унг. е кръчма/
П.С. Вероятно знам много повече за музиката от теб де...Не че се хваля.
![]()
Дайте някой хаус с цигулки :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Богиньо, приличаш ми на Луна в зенита ѝ! Поздравявам те:
![]()
Grumpy old madman
Хъъъъ, готина съм, кво?!Шегувам се, разбира се. Така де, готина съм... забих!
вече започна да ми харесваш, обичам забавните момичета с готините лафчета![]()
ако си добра, значи те познавам, щото аз израстнах с най-добрите ;P пък аз не те познавам май от тия неясни снимки, дето пусна![]()
познавам една щерка цигуларка с баща диригент (а по принцип те не са много тия случаи), с който сме свирили Бетовен 3 във видин, той се казва Св. С. и със сигурност не сте вие. хаха
таа чакам си нещо 'наше', дето да ми докаже че си навътре с нещата ; P
поздрава е добър ))
Докажи си думите с някое елементарно музикални понятие, което да докаже че имаш понятие кво чуваш и ще ги изтрия![]()
кое му е абсурдното ;P забий ме с нещо, дето го няма в гугъл .. примерно кой дава ЛА в оркестъра за настройване, някви такива наши си неща![]()
ма Уеб ше я даде,хахах.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...66629308_n.jpg robok_op:Д
.. sometimes we need a little magic!
явно е по - голяма и от твоята, щом си засегната
n00bs
Чак засегната - не, ама е тъповъзможно е да е повече от моята,даже повече от възможно, чудно ми е просто що го правиш? Действа ти на егото или?
maDamn