- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Мнол стИ смешни като се разделяте на метали и чалгари![]()
и вие миришете ;*
http://i.imgur.com/KzoP1.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=J-tvJcTPxHc
Seek and Destroy всички метали! Kill'em all! Тяхната мамица мръсна!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
смрт
Няма какво толкова да му мислиш на живота. Така или иначе има 97.4% шанс рано или късно да умреш.
Добре бе,братче.
На някои от тези места съм била по "командировка" и ми се е плащало ,за да ходя там.
Не си запознат с нещата. А усмивката ми я виждат по друга причина,не по тва колко пари дават за мен. Жалко е,че при теб явно парите са на много по-високо равнище.
Пак в Унгария
Последно редактирано от granger : 08-01-2012 на 14:17
maDamn
Окуражаващо не , но продължавай да опитваш![]()
maDamn
В Унгария е мега якото btw :-0
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Ноуп.
Мда,готино е,различна култура обаче,но може би заради това ми беше толкова интересно там.
maDamn
А може ли да ми раждаш извънбрачни деца? Плс?
Ммммне.
Дунав
maDamn
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Аргх, ти си бил по хубаво време, на мен ми позамръзна гъза там![]()
И аз си имам снимка(няколко де) с парламента Траляля
maDamn
Радвам се ,че съществуват хора като теб,които така лесно могат да познават хората само от няколкото снимки и писаници тук-там.Проницателен си
Направо крадеш работата на психолозите.
Не се усмихвам , защото не си харесвам усмивката,за щастие имам човеци,които ме правят щастлива. В отношение с родителите си има какво да се желае,но сравнение с 99% от масата, аз имам перфектните отношения с тях.
Кофти е да си мислиш,че пътуването ми до някоя си страна може да ме накара да се чувстам по-добре или по-зле...глупаво е и да съдиш по снимки.
maDamn
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.