- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
поне не лижа османски подлоги
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Избягвам да лъжа, а няма и смисъл да лъжа непознати за мен хора.
maDamn
Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]
желая те
Добре, има ли др стил музика в който, всеки се облича по един и същ начиннали ги виждам всяка година, идват по 1 седмица на палатки, смърдят на скара и лайна, серът в химически тоалетни ! Половината се радват на нещо, което и аз ще изпея (нямам никакви гласови данни), за тях носенето на синджир е стил, а за дядо ми - намордник за телета и крави
няма какво да ги защитавате, това не са хора, а подлоги, само един подчовек би се обличал според стила музика, който слуша !
n00bs
Всички те са подлоги ! Не мисля, че чалгарите имат стил на обличане, те са си просто хора със селски манталитет, те нямат стил, обичат кича и ярките цветове![]()
n00bs
якуза ти ква музика слушаш? винаги ми е било интересно
Първоначално написано от BladeDancer
Олд скулл гангста нигга пимп рапПредимно cypress hill, ice cube, method man, xzibit и др
рядко слушам нови песни, защото са боза, но се обличам нормално, не си купувам 10 размера по - големи дрехи, за да прикривам комплексите от мършавото си тяло.
n00bs
За чалгата:
тва също е стил - безвкусица...![]()
maDamn
имам нормално телосложение, но сравнение със сегашните, съм слаб, гледам всеки 2-ри между 13-25 вече е дебел
n00bs
втръсна ми от хора с обиколка на бицепса колкото кръста ми![]()
защото те мързи да тренираш ли ?
n00bs
От много по-малки почват да дебелеят,тъпчат само чипсове, дюнери,МакДоналдс и тем подобни.
убост голяма
maDamn
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-