- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Аз приятелки имам много, ти коя конкретизираш?![]()
Ако на теб ти е комфортно мъже да ти коментират снимките , явно ти си скрития гей , ясно ли е , сандалНа мен не ми е особено приятно педали да ме разискват и мразя гейтащината , ясно ли е
На тая тема повече да не съм чул нищо защото наистина имам намерение да дойда на софийската или пловдивска сбирка , и не искам да правя циркове пред дамите , ясно
Всичко си има граница , с шегите и т.н. Аз мъжки снимки не съм коментирал , разбра ли , хомоСапиенс
![]()
не се карайте,бийте се
тая тема я бях забравила по едно време
що не направите едно състезание между тая тема и темата за снимки в секса![]()
Ела ми при мен бе готин, ще ти сцепя дупенцето![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
-Колко много мъка има по тоя свят ! - каза Моканина и продължи да скубе бялата лястовица.
n00bs
Младежа нещо доста рязко дръпна назад на лс и не иска да си остави контактни данни , хайде нека да ми се изсмее целия форум като не дойда , ще видят какъв съм гейтак нали тъйЩо дрисваш от хомота
Първоначално написано от EinGutesKind
Не ми е станало ясно а и не ме интересува. Имам си достатъчно РЕАЛНИ приятели и познати, за които да се интересувам.
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-06-2013 на 21:31
Памперсите са ми на свършване, моля те, недей
Айде не ме занимавай повече, не си ми на нивото. Аман от простаци![]()
Нямаше ме 30 мин и гледай какъв цирк станал![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
Снимките ги пускам да не съм анонимен царвул като теб , или скрит гей , да ги видят дамите разбра ли , паляк
Оня от по горе ще си даде ли адреса или неТози който не си стои зад думите е голям клоун , аз си стоя зад думите, хомо съм , сега мога да го докажа става ли