- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Глок - Glock
Колт - Colt
Най-добре за книжки си дай парите. Или поне започни с нещо евтинко малокалибрено .22 примерно - Берета не е зле. Хем можеш лесно да си купуваш на черно муниции да се учиш. 9 милиметровите са по почти 2 лева добрите муниции бройката. А хубавото оръжие иска и хубава муниция.
Grumpy old madman
глок се казва ве малумнико , глог е растение като теб , и с елементарната ти оръжейна култура никога няма да имаш подобно
откъде изтеклите ви мозъци раждат такива мозъчни пръдни , откъде идва ГЛОГ ? от GLOG ли ????? БОЖЕ ПОМОГНИ НА ОЛИГОФРЕНА ДА ПРОГЛЕДНЕ , ОТВОРИ МУ ОЧИТЕ ЧЕ ДА НЕ Е ТАКЪВ ОЛИГОФРЕН
другото с 22ката поредната мозъчна диария , отката ще ти е по различен , много по слаба муниция с малък заряд е , има и други начини ама дали ще ги кажа - NO WAIIIIII
всеки български ПОЛИЦАЙ казва ГЛОГ , да им се изсера в устата невежи малумници
Точно при пистолет ли ще мислиш отката? Да не си 45 кила слаботелесно момиченце?
Чисто и просто 22 е най-евтиният вариант, за да добиеш опит.
Каква ще ти е ползата от мощно оръжие? Ако не дай си боже се наложи да го използваш в България при сегашаното законодателство?
Grumpy old madman
я сега ми отговорете защо 95% от револверите имат 6 патронен барабан
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.youtube.com/watch?v=-TC2xTCb_GU
по закон оръжията с които работя не се смятат за оръжия и мога да ходя където си поискам и да гърмя с тях наволя
нищо че стрелят със 7.1 патрони и на 1000м могат да ти пръснат черепа
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз дори не ти говоря за големите калибри , говоря ти за 9х19 който е много популярен , и искаш да ми кажеш че рекойла на .22лр е същия като на 9х19 така ли ? ти изобщо оръжие имаш ли ???? и какво общо има това със законодателството , 22лр е калибър за СПОРТНИ ЦЕЛИ , не за селф дефенс , няма ШОКОФ ефект , ако беше така хората щяха да го използват за това.тва е все едно да тренирам с 9х19 и да хвана .45 и да почна да правя същите групи
моля те прави се на батка пред хлапетата но не и пред някой на който му е ясно.другото дори и да си 200 кила от неправилен хват и липса на техника пак няма да уцелиш нищо тва ясно ли ти е че килограмите нямат нищо общо ???
другото чети за афганистан кой калибър предпочитат деветка с която се налага да изстрелят 6-7 раунда да свалят талибан или 2-3 с 45ти.ама те американците са тъпи че ползват 45 , ние сме умните (българите бай ганьовци решили да го играят "на оферта" по 20 стотинки за 22ка"
Последно редактирано от valentão : 05-28-2013 на 13:42
По-малко спам, повече снимки!
зайче.
*сън*
Абе някой от ваще да е от малцинствата ? Майка ти да е имала забежка с такъв ?
n00bs
Не. Защо си мислиш така?
:<
*сън*
Мургава си, формата на лицето, устните![]()
n00bs
BIG DREAMS, GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE ...
Единия ми дядо е бил по-мургав(от там и майка ми), но пак корени и всичко си е българско.
Иска ми се да бях взела чертите на другия ми дядо, който е бил бял като платно, тъмно рус и зеленоок. <3![]()
*сън*