- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Смърт за всички които искат да са черни ! Да се срамуваш, че си бял е равносилно на предателство срещу бялата раса !
n00bs
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако го уцелиш с 22лр в главата ще умре да , ама ти знаеш ли как се уцелва движеща мишена с размер една педя когато те е ръгнал АДРЕНАЛИНА ? Никак
По големите калибри не те пращат в панделата , стига да не си превишил предела на неизбежната смб. и примерно да не си застрелял в гръб и т.н
При военни действия ползват най добрите оръжия и повечето пъти много добри техники , така че предпочитам да използвам нещо което е тествано вече и е доказано , проблема е че 45 тук не е на оферта прекалено скъпа муниция и не толкова популярна , затова доброто старо 9х19 си остава най добрия вариант . Ама да слагаме 22лр пред 9х19 това на когото и да го кажеш ще ти се изсмееНагледал съм се на олигофрени , последно видях един малоумник който си беше сложил адаптор на макаровия за да може да стреля с .22 защото муницията му била по евтина , даже вече не ме дразнят такива хора , те са се наказали сами с незнание и простащина
![]()
Ето ти и малко статистика
.22LR - Weight of bullet 2.5 g - Muzzle energy 80 J
9x19 PARA - Weight of bullet 7.5 g - Muzzle energy 450 J
Последно редактирано от valentão : 05-29-2013 на 08:07
това е последното което ще напиша ако искаш го асимилирай ако не искаш недей за тебе е
адреналина освен че ти обостря сетивата и те подготвя в боина готовност , също така намалява до голяма степен чувствителността ти към болка . 22лр доказано няма стоп ефект и с него ще спреш заек напримерот друга страна 9х19 със заряда си и енергията на куршума предизвиква хидростатичен шок (напорната вълна в тъканите ти ) Или кво ще рече тва по опростено изместват ти се тъканите, плазма,кръв и т.н.
Ако са експанзивни демек кухи пораженията ще са още по големи,с по големия калибър се увеличават още повече
Липсва ми дължина за да я докарам като на Джони Браво![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
кого се опитваш да излъжеш, на теб не ти се вижда кожата от толкова косми![]()
Сега може да влезе в пътя, спомена, че иска студент да става, като нищо и козината е махнал![]()