- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Хайде стига спам...
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...87657053_n.jpg
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 08-03-2013 на 11:18
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
да е мейна
щото веднага си влюбен в първата, която ти е казала 2 думи в скайпо
ай ми земиш и на мен един нов телефон, че стария не ме кефи вечИ
ше си напрая скайп специално за теб, дори ще ти пратя и истинска снимка
и ще ти се възхищавам на мъжествените черти и ще ти се смея на всяка една шега, защото имаш най-прекрасния характер на света
ПП: не ме кефят самсунзите, искам едно хтц или новия хуйовей
ПП2: много си секси без мъжественото ти окосмяване
ПП3: пинсета?
Не, всъщност.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Никой не е казал, че търсенето ще е лесно, все пак не може да започне сериозна връзка с коя да е, защото няма как да си пасва с коя да е. Ама който търси, намира.
И още нещо - като го насърчавате, че сексът е просто секс и просто да действа, не трябва да забравяте, че той вероятно няма оферти дори и за "просто секс". :Д Тоест трябва да си ги създаде. Което също изисква усилия. За да полагаш усилия за нещо, ти трябва мотивация. Каква мотивация можеш да имаш, ако не те влече самата идея и не искаш да го правиш?
За мен е добре, че знае какво търси. Човек е важно да има ясно дефинирани цели и да действа според тях.
Колее след като се видяхме толкова ми мрънкаше за плаж че чак те сънувах снощи =О разбрахме се да ходим на басейн в Балчик
ахаха![]()
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...55071222_n.jpg
До тук сте установили че MaLyKoLiU трябва да не звучи отчаяно и да не споменава огромното си желание да има деца(Което честно казано не разбирам. Кой нормален ще иска да си прецака живота от рано).
Мишинка
BrainDamage
Коле, толкова чисто, мило и сладко разсъждаваш, че бих те взела за моя добра приятелка, което биха направили повечето жени, а да си приятелка не е никак удобна позиция, макар че имам чувството, че ти обикновено само нея заемаш. Слабо ме вълнува дали си девствен, или не, но нещата далеч не са толкова розови, каквито са по романтичните филми, а ти ми приличаш на излязъл от такъв. Сексът, както ти си го представяш, далеч не е такъв. И не, не го казвам, защото съм с лошо възпитание, слаб морал или давам неподходящ пример на по-малките от мен девойки. Просто, хора, имайте по-реални преценки за нещата.
От къде разбра как си представям секса? Това, че не искам да блъскам случайни жени, не означава, че си го представям като от романтичен филм.Темата се започна, понеже някои хора ми казват постоянно как трябвало да започна да блъскам жени, понеже това било едно от най хубавите неща.
Да, съгласен съм, че сексът е едно от най хубавите неща, но това не означава, че трябва да го правя с коя да е... Само за да го правя...
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 08-03-2013 на 16:15
Мишинка
BrainDamage
А как си го представяш?
И какво е случайна жена? Какво е неслучайна жена?
За твоите девствени представи, смятам, че неслучайна не се става много трудно, стига да обърнеш малко повече внимание на личността и да си леко мила, най-вероятно няма да върнеш подобна мадама.
Прекалено наивно и идеализирано гледаш на нещата. Това е. И ще ми се разпискаш, че не те познавам, и не зная как си представяш любовния си живот, но говориш като девственица, която си чака принца на бял кон.
Нито ми се занимава да ти променям преценката, нито е редно да натрапвам своите виждания за ситуацията, но в случая мисля, че почти всяка би станала лесно принцесата за теб, защото ти липсва опит да прозреш елементарни неща. Тази липса на опит и стеснителността ти ще ти попречат, когато пожелаеш да си поискаш нещо.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
На мен например ми се живее не ми се занимава с отговорности.
RagioL, както казах, хора много, мнения също...![]()
Мишинка
BrainDamage
Насе, когато започнеш да ходиш по 9 часа на работа, да се прибираш в полунощ и да няма с кой да излезеш, понеже всичките ти приятели са си легнали вече, понеже са на работа сутринта, тогава ми говори за "живот".
Може да е тъпо, но пораснах много по-рано от някои други, които продължават да си харчат паричките на мама и тате и да си живеят живота.![]()
Пример мога да дам с това, че с най-добрия ми приятел не сме се виждали от няколко месеца, понеже не можем да се засечем да почиваме и двамата в един ден.![]()
Та щом съм стигнал до тук, продължавам напред и си гледам сериозно на нещата. Не очаквам да ме разберете, понеже това е тийн форум и голяма част от пишещите тук не знаят какво е да трябва да работиш всеки ден, да плащаш сметки, да пазаруваш за ядене и т.н.
Или ако работите, то повечето не плащате сметки вкъщи, а си харчите парите по заведения, понеже има кой да ви плаща сметките.
Хайде да спрем вече със спама и да се върнем към темата на темата...
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...07649305_n.jpg
Мишинка
BrainDamage