.
Отговор в тема
Страница 374 от 473 ПървиПърви ... 274324364370371372373374375376377378384424 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 326 до 9 350 от общо 11818
    Banned Мега фен
    то има и ресторанти в които представете си има готвачи и както казах химическо - това да не би да значи,че е трудно ?

ако искаш да се научиш -може.. както казах щом става въпрос за ''колите ви'' можете,а за друго не

вие се хващате за това,че казах,че не е толкова трудно ( което си е така) а не за същността - че за да искате жените ви да са ЖЕНИ трябва и вие да сте МЪЖЕ ( едит: а като гледам нямате намерение да сте такива )
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 09-02-2013 на 00:10

Супер фен Аватара на tireheb
    ама то ако искаш на сичко може да се научиш
    тва значи ли, че щом има възможност следва да съм техник, готвач и тн?

пък ако за тебе МЪЖ значи някой, който може да ти оправи пералнята, то аз мога само да сведа тъжно поглед в минута мълчание

Banned Мега фен
    а това значи ли,че щом и е ''в кръвта'' на жената трябва да е готвачка и да ти глади и пере ?
    техник - силно казано,но поне да можеш да правиш някакви елементарни неща
    както жената според вас е ''длъжна'' за някой неща,така и от вас се искат други ама според вас за жената е задължително,а за вас не,което си е малоумно и никоя няма да го търпи

не,за мен мъж е.. апф много дълго за обяснение,но определено да не стои и да ми гледа изгорялата крушка като в магазин за козметика ... точно тия неща свързани с техниката каквото и да ми обяснявате са си мъжка работа и няма как да очаквате жена ви да готви,чисти,пере и т.н. а вие да се разминавате с поддръжка на колата и ходене на работа

а това за техниката - както за вас ЖЕНА означава да е домакиня ( в пълния смисъл на думата,да върши ЖЕНСКАТА работа) така и за нас мъжете би трябвало да могат да се справят с МЪЖКАТА работа

надявам се осъзнаваш каква разлика има между тва да смениш крушката и да оправиш пералнята

също както от жената се очаква да направи мусака, примерно, а не патица по пекински, примерно

едит: всъщност аз не защитавам никва теза, реално ми е през дедовия колко може да готви жена ми, не ми е проблем да изкарвам и на купешки готови манджи
    ама просто се изказваш тъпо

Banned Мега фен
    естествено,но колкото повече толкова в по-голям + е..

ъм.. няма да се разберем... тц,аз мога да готвя и определено мисля,че жената трябва да се старае да е перфектна в това отношение и не само.. ( прави се изключение на жени,които просто не им се отдава,но тогава би било перфектно и да успеят да направят мусака,би показало желание,с повече усилия биха постигнали повече иииии т.н. )
    и няма да се разберем по въпроса с мъжката работа щото просто моя пример за мъж е баща ми ( той ме е възпитавал все пак)/батко ми/дядовците ми/чичо ми и точно щото той (те) ги може тия работи за мен е важно и мъжа до мен да ги може ..точно за това няма да отстъпя,че едва ли не за жената е задължително да може да готви,а за мъжа не е това с мъжката работа

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    надявам се осъзнаваш каква разлика има между тва да смениш крушката и да оправиш пералнята

също както от жената се очаква да направи мусака, примерно, а не патица по пекински, примерно

едит: всъщност аз не защитавам никва теза, реално ми е през дедовия колко може да готви жена ми, не ми е проблем да изкарвам и на купешки готови манджи
    ама просто се изказваш тъпо
    сериозно ? след доста години няма да мислиш,че можеш да караш на купешки манджи

никак не се изказвам,просто си търся с кой да се заяждам и вие ми се хващате на акъла..

а да.. и моето изказване е тъпо,а това ''жената да си знае мястото,а аз ще си вея.. '' не е ? всъщност даже е обидно..

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Прияде ми се мусака ...

ма не съм казал нищо за жената
    некой по-горе май, беше на ташак
    за манджите не знам, ама нема да очаквам жена ми да може да готви некви изгъзици, както и не смятам да се занимавам с всяка повредена джаджа из къщи
    ясно, че някви бейсик неща треа да могат да се правят и от двете страни, ама до там

Причиних си нещо отвратително, разгледах всичките снимки и огладнях зверски ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ма не съм казал нищо за жената
    некой по-горе май, беше на ташак
    за манджите не знам, ама нема да очаквам жена ми да може да готви некви изгъзици, както и не смятам да се занимавам с всяка повредена джаджа из къщи
    ясно, че някви бейсик неща треа да могат да се правят и от двете страни, ама до там
    то всичко е на бз просто си споря ей така,а вие ми се връзвате тая тема е мината 10 пъти

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Специално относно "мъжката" и "женската" работа 9 от 10 17-20-годишни момичета, които познавам са с 2 леви ръце, завряни до лактите сещайте се къде, една елементарна битова дейност не могат да свършат както трябва, обаче на думи и претенции относно "истинските мъже" са много силни. Повечето съвременни млади българки са такива лигли, че чак ми се гади като ги гледам колко некадърни и претенциозни са. Особено ако е хубава и отгледана добре, се има минимум за наследница на руския императорски престол. Така че не знам за Мама2, обаче ако може "милото" да е нещо средно между търпелив душеприказчик, банкомат с член, готвач, иконом и домашен майстор, мигом ще бъде обявен за мъж-мечта (и пак ще е виновен, когато принцесата е нервна, разбира се).
    Последно редактирано от DarkTemplar : 09-02-2013 на 00:45
    Welcome to the Jungle...

Затова нека мъжете да се учат да готвят че повечето момичета имат нужда от операция на вадене на ръце от гъз ...

Banned Мега фен
    ^ съгласна съм за жалост.....
    само че има хора на които родителите им са на работа всеки ден до късно и им се налага от доста по-рано от 20 годишна възраст да готвят и чистят

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace1 Виж мнението
    Затова нека мъжете да се учат да готвят че повечето момичета имат нужда от операция на вадене на ръце от гъз ...
    следващия път никаква торта !

Не съм опитвал твоя торта

Banned Мега фен
    с тия изказвания няма и да опиташ

То неволята учи. И все пак това ми се струва по-добрия вариант, отколкото един млад човек (независимо от пола) на около 20-20 и нещо да е абсолютен търтей и паразит с претенции.
    Welcome to the Jungle...

Лол кво съм казал за теб

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    То неволята учи. И все пак това ми се струва по-добрия вариант, отколкото един млад човек (независимо от пола) на около 20-20 и нещо да е абсолютен търтей и паразит с претенции.
    абе на около 20 повечето са студенти и на повечето им се налага така че..

не само неволята.. аз реших,че искам да готвя хубаво,започнах на около 14 и сега мога да твърдя,че съм по-добър готвач и от майка ми и от баща ми
    за сметка на това пък за чистенето се наложи неволята да ме учи *засрамяваща емотиконка*

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace1 Виж мнението
    Лол кво съм казал за теб
    а нз,колкото да се заяждам

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а нз,колкото да се заяждам
    Ще го караме на заяждане а ?

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    а това значи ли,че щом и е ''в кръвта'' на жената трябва да е готвачка и да ти глади и пере ?
    техник - силно казано,но поне да можеш да правиш някакви елементарни неща
    както жената според вас е ''длъжна'' за някой неща,така и от вас се искат други ама според вас за жената е задължително,а за вас не,което си е малоумно и никоя няма да го търпи

не,за мен мъж е.. апф много дълго за обяснение,но определено да не стои и да ми гледа изгорялата крушка като в магазин за козметика ... точно тия неща свързани с техниката каквото и да ми обяснявате са си мъжка работа и няма как да очаквате жена ви да готви,чисти,пере и т.н. а вие да се разминавате с поддръжка на колата и ходене на работа

а това за техниката - както за вас ЖЕНА означава да е домакиня ( в пълния смисъл на думата,да върши ЖЕНСКАТА работа) така и за нас мъжете би трябвало да могат да се справят с МЪЖКАТА работа
    И ко, значи според теб мъжът трябва да поправя всичко повредено (дори да не е в компетенциите му), да може да готви (за двамата, разбира се, за жената е обидно да готви), да чисти (пак за двамата), да пере, да глади и да подрежда и на двамата дрехите, да ходи на работа, да изкарва пари и да води жената всяка вечер на ресторант, където разбира се поделят сметката с пари, изкарани от него? А жената трябва да си кисне по цял ден в тях, да излиза с приятелки на кафе, да ходи на шопинг, да мързелува и да харчи парите на мъжа.
    Що ли ми се струва, че идеалният свят за теб е светът в "Женени с деца"?

Вместо да обясняваш какво очакваш от мъжа, кажи по-скоро какво се очаква от теб и как смяташ да си полезна на двустранната връзка между двамата.

абе на около 20 повечето са студенти и на повечето им се налага така че..
    Ако са отишли да учат другаде да, ама я си представи, че са останали в собствения си град и се възползват от "уюта на семейното огнище" (което не е чак толкова рядко срещано, особено за живеещите в София, Пловдив и Варна примерно) ?
    Welcome to the Jungle...

Абе ей, ще ви бибипам...
    Четири часа и половина спах и сте изписали 2 страници спам...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...54917324_n.jpg
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си