- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
мхмн, добрем
зависи от човека най-вече
не всички мъже са сексисти, които мислят, че мястото на жената е в кухнята...
мога да дам пример с едни познати
момичето не знае ааабсолютно нищо, дори да нареже салата и момчето се върти покрай нея и й показва, казва й кое как...и не я укорява само, а дори си прекарват забавно
и те не са малки, а на по 20+ години
обаче момчето не я упреква, че не е домакиня, не на всеки му се отдава и му харесва, но когато не притискаш един човек, той неочаквано може да се промени и да прави това, което не му е никак любимо, заради 'любимия'
май аз съм на този принцип също
от инат няма пък да направя това, което се очаква, но ако прояви разбиране, търпение и ми помага, много скоро ще види промяната в мен...
Майка ми обожава да мие чинии, даже си купи съдомиялна, че да си прави мини двубой, кой ги мие по-добре.
Виждам я изпълнена с радост като се чуди какво да сготви или като трябва да простира.
n00bs
o, ne dumai :O
da ne e spam, che prekalih
http://prikachi.com/images/960/6439960k.jpg
Всеки път като чета как някой обяснява, че не иска да върши домакинска работа, си представям как ми обяснява, че не иска да се къпе.
Да си измиеш чините, изчистиш стаята, изпереш дрехите, сготвиш, подредиш, т.н. е въпрос на самоуважение.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хайде пренесете спама и споровете си в друга тема.
Благодаря!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...65891744_n.jpg
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Да, шефе!![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Кольо, и без тва само ти пускаш снимки.
Предпочитам да чета теориите на 13-годишната шибалка, отколкото да гледам "сексапилните" снимки на кольо тбх. Поне едното е забавно.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Пия бира Пацо и поздравявам майките на тея от БФС![]()
Creative Technologie