- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
neshto me symnqva da go kazva, zashtoto e mnogo zagrijen za zdraveto mu,a e prosto nqkuv jalyk opit za provokaciq, koqto ne bi si pozvolil i na pyrvoklasnik da priloji IRL
ей голяма загриженост се лее напоследък из форума, да се чуди човек как се събраха толкова добронамерени хора на едно място. :>
Welcome to the Jungle...
не знам дали така ще го накара да спортува, но да му разбие ехидната физиономия - определено
да, всички се пребиват за нещо казано накриво, много салфетки май си хвърлял ми се струва
n00bs
obrazno kazano... ave se taq
ideqta mi beshe,che ne si predstavqm kartinkata kak toq neprikrito jenstven individ otiva pri momcheto i mu kazva "sho ne sportuvash (debel (shtoto taka zvuchi))"
майка все се кани да започне да се храни по-добре и като ми каже "пак ми е тежко", аз и казвам хич да не ми се оплаква
това, че си се изразил по-дръзко, не значи непременно, че целиш да злепоставиш
samo deto tochno tva se opitva da napravi(po dosta elementaren nachin est. kakto i cqlata mu osoba), sled kato do predi sedmica puskashe temi kolko mrazil debelite i kak te ne bili hora
доста плоско се изказа тогава, възможно е и сега да е същото, да
http://images.huffingtonpost.com/201...wqO1qkifb8.jpg
http://faithbooknz.files.wordpress.com/2012/08/870.jpg
дебелите хора са дебели защото ядат и е грозно и не смятам, че е кой знае какво да го кажеш в лицето на някого. все едно някой да има 2 глави и като каже "имам 2 глави" ние да кажем "вярно ли, не бяхме забелязали"
сега с нетърпение чакам да стигнете до гадните си теории за гена и разбира се most common - онези с масивни кости
nito zashtitavam debelite nito gi napadam
i vse pak predpochitam poznatite mi da sa debelaci otkolkoto iznejeni "myje", koito si skubqt vejdite i sa s nachina na mislene na taq ot sexa i grada, zabravih kak i beshe imeto i v sy6toto vreme s nqkwo svryh-samochuvstvie
изказването ти е жалко точно, колкото неговото в онази тема
запознай се със заболявания като синдром на кушинг и какво предизвиква намалената функция на щитовидната жлеза
има и различни лекарства, от които се напълнява
много ви знае устата, ама не се изказвайте неосведомени
Последно редактирано от galaxy29 : 08-14-2014 на 14:48
така е, но не всички са в такова състояние от лакомия, както твърдят те
абе според мене процента на заболелите е доста по-голям, ама както и да е
лично аз се сещам за поне няколко дебели познати, които ядат по-малко от "нормалното" и са все пак дебели, тука опира и до кръвна захар и метаболизъм и т.н. някой са с по-бърз, други с по-бавен
също така бях чел,че шансът детето да се роди с предразположение да е дебело е с 50% по-голям ако 1 от родителите му е дебел и със 80% ако са и 2мата или нещо такова...