- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Утре в 9пм на King's Cross st. Pancras, че е близо до колежа.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Още ли не разбрахте, че мачока е 19 годишен пъпчив зубър, който не излиза от тях?
Don't hate the hacker,
hate the code!
Пращал ми е видеоматериали, които може да оспорват коментара ти.
тии да видиш
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
казах, че имам работа там, не че съм там в момента![]()
ама като се накумя да дойда, ке си го отбележа Kings''Cross Като пойнт, споко ; p
някой ден отивам там, където работиш - беше някакво кафе или заведение, забравих, ама май беше казала и координати...
по някакъв начин ти грабвам вниманието - няма да е трудно, фикс идеята ми е да те убедя, че знам много неща за теб, които няма как да ги знам - няма да се сетиш за форума, силно контраинтуитивно е и в най-добрия случай ще го виждаш само на теория и като нереалистично;
освен това, чрез логически инференции ще направя заключения за теб за неща, които не си казвала, по такива, които си - може да се изненадаш колко много неща се разбират чрез психология и cold reading. а и ще използвам максимално Форер ефекта, субективната валидация и още един милиард други неща, благодарение на които мога да кажа общи неща за теб, които няма как да знам, но на теб ще ти се сторят като конкретни знания, в които съм напълно уверен - дори да съм по-конкретен и сгреша, ти ще забравиш, ако си изиграя добре ролята - човешката памет работи така :Д
същевременно правя звукозапис и след това го показвам на бъдещите си деца и внуци :Д особено ако съм се възползвал от неестествената си позиция, за да те убедя на някои неща като върховен тролинг, примерно нещо много филмарско за фундаменталните закони на света - нещо като това с тия илюминати - щеше да е адски епичен трол :Д
не се заех сериозно (спря ме това, че още не съм чел cold reading) и не бях измислил как да ти обясня факта, че знам всичко това, но няма как да се сетиш за това наистина откъде знам - прекалено сложно и контраинтуитивно е, а това е най-силната защита за лъжа, която може да съществува
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 09-30-2012 на 18:07
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Сега ме е яд, че ти провалих плана, жалко, че се предаде прекалено лесно, щеше да бъде меко казано интересно...
Мачок, аз ще ти пазя тайната, ако ти пазиш моята. Имахме сделка.
надали - щеше да си много объркана и вероятно нямаше да ми повярваш когато ти кажа, че съм от форума, защото нещата с логическите инференции са много контраинтуитивни и е трудно да убедя някого в ефективността им
@мачока: кажи като си тук и може да измислим нещо :д
Ах какъв сладур си! Кажи ми къде учиш?
Greenwich, програмист съм :Д
u?
Прекалено сухо ми се струва за теб :д
ОБИЧАМ програмирането! Като хоби ми е и си уча / пиша апликации с кеф. Като цяло обичам всичко логическо, но програмирането е просто оргазмично.
Забелязвам, че се опитваш да ме анализираш по начина, по който се определя характера на повечето хора. Недей, много ще се объркаш и ще познаеш малко. Наричали са ме в двете крайности на много качества. Естествено, по-стриктния анализ не греши.
:Д хахах грешиш, точно сега не се опитвам да те анализирам. Всъщност не ми изглеждаш като краен човек...по скоро като реалистичен empiricist. :d Просто констатирам, че нещо по-скоро като философия би ти отивало повече.
КВО СЕ СЛУЧВА ТУКА ВЕ
ВИЖТЕ СНИМКА НА КОРЕМА МИ И СЕ УСПОКОЙТЕ
http://prikachi.com/images/301/4975301f.jpg
Always wanna play but never wanna loose
под "опитваш да ме анализираш" имах предвид по-скоро, че определяш личността ми по стандартен начин, отколкото че правиш някакви допълнителни усилия
надали някой реалистичен емпирик би харесвал философия :Д има някакви флиртове, преди бяха по-сериозни, но е прекалено непрактична и това е deal-breaker :/