.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Unhappy Трябва ми съвет

Напоследък доста активно се включвам в темите и давам съвети, от които дори аз се нуждая, но съм прекалено несигурен и колкото и да не искам да го кажа, съм леко по-срамежлив (което не се харесва на доста хора). Моята история е дълга и широка, но ще разкажа основните неща. С момичето, което харесвам сме заедно още от първи клас. Още тогава като я видях (дори и малък) си я харесах и просто от тогава не съм спрял да имам постоянни симпатии към нея. Тази година нашите пътища се разделят. Аз отивам в София, тя остава в Смолян да учи. Разбира се, ще се уговаряме и ще се срещаме отново, но работата е там .... направо ще разкажа за преди 1-2 години. Преди бяхме просто най-добри приятели. Споделяхме си всичко и дори ми бяха казали, че имам шанс с нея. За съжаление ревността миналото лято ме докара до пълна лудост и използвах моите умения да й хакна фейсбука и да и чета съобщенията докато е на 10 км от мен на почивка. Донякъде й я провалих. След като прочетох каквото прочетох й пратих на съобщение новата й парола. Не си говорихме около 5-6 месеца и пак малко по малко започнахме да общуваме нормално, да се смеем, да си пишем почти постоянно. Тя има странния навик да не може да си пише примерно с 2-3 като мен. Почти постоянно я свалят наведнъж по 10-12 човека, което до някъде ме дразни, но се сдържам вече. Днес, когато й разказвах за едни мои разговори с друго момиче, тя дори се изнерви, че съм си писал с нея и ми "забрани". Не минава и ден, в който между нас да няма продължителни дискусии по телефона или по скайп. Да не кажа, че съм влюбен, но ... е така. Не знам просто какво да правя. Преди време я бях питал какво мисли за мен, защото една приятелка така ме съветваше и останах friendzoned и classmatezoned. Просто не мога да реша какво да направя. Ами ако й кажа как ли ще го приеме ?

пп: Съжалявам, че мислите ми са тотално разбъркани, но обичам вечер да си пийвам малко. Дано разберете какво имам предвид точно и ако нещо не сте разбрали ме питайте.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ама вие и двамата май се харесвате, защо иначе ще ти "забрани" да общуваш с другото момиче. Поне аз не се сещам за друга причина да го направи това(не е много зряло де, ама донякъде е сладко). И не си мисли, че връзките от разстояние са за вас двамата. Те по принцип са си сложнички, ама вие сте прекалено ревниви и не ми се струва, че ще ви се получи. Ако все пак искаш да пробваш не знам, но това с казването "харесвам те","влюбен съм в теб" на мен винаги ми е било малкооо...тъпо. По-скоро и го покажи, момичетата разбират от намеци

Кажи и как се чувстваш. Дори и да бъдеш наранен, ще бъде като отлепяне на лейкопласт. Болезнено но кратко. Аз лично предпочитам да карам директно. Това е моят съвет. Това неведения какво ще става между вас за напред ще те убие.. повярвай, казвам ти го от личен опит. Еми това е моят съвет, ако искаш ме послушай... ама да не забравиш да кажеш как е минало, хих.

От опит глава не боли. Говори с нея няма смисъл да се измъчваш още .

Не боли ли... Хайде сега философе ми обясни, как като е влюбен в нея и тя го резне (има такава възможност) как няма да боли ?!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Можеш да говориш с нея,може и да се окаже,че тя не отвръща на чувствата ти и ти си зафичен за вечни времена във френдзоната-в тоя случай и без това заминаваш за София,страданието ти не би трябвало да е толкова трайно,тъй като новата среда предполага и нови хора,занимания и тъ нъ,все неща,които ще ти отвлекат вниманието за дълго време.

Има го и варианта и тя да не е безразлична към теб.Тогава..?
    Ти заминаваш за София,тя остава в Смолян.Връзката от разстояние не е нещо невъзможно,стига периода на дистанция да не е неопределено дълъг...Ако ще се впускате двамата с момичето в такава,най-добре ще е да поозаптиш ревността си иначе няма да се получи.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ъъ. Нищо не разбрах. Ходите ли ? Заедно ли сте? Ако е така , има право да ти забрани, но ти също го имаш, щом тя също си го позволява. Ако не - няма никакво правило и единствено излиза, че го прави от ревност, защото явно и тя те харесва.

Целуни я. Винаги помага. Моят приятел беше същият... И целувката ми отвори очите. Да се надяваме, че ще свърши работа.

Ами всъщност сме само приятели и до сега не бях й казвал като си пиша с други момичета и някак си й направи впечатление и то се забеляза, защото говорихме по телефона, а тя доста често ми казва с колко момчета си пише в момента и дори понякога с кои. Не ревнувам от тях.

Не за друго, но можеш ли да обясниш как си й "ХАКНАЛ", както ти каза, фейсбука ?

Защо всички толкова се интересувате от това само ? ;д .. Винаги като казвам на някой защо сме се скарали всички искат да правят мизерии, а това не е никак приятно за потърпевшия, тъй че не казвам. Просто фейсбук има доста "дупки".

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Shiiverss Виж мнението
    Защо всички толкова се интересувате от това само ? ;д .. Винаги като казвам на някой защо сме се скарали всички искат да правят мизерии, а това не е никак приятно за потърпевшия, тъй че не казвам. Просто фейсбук има доста "дупки".
    Вие сте просто приятели, а тя ти забранява да си пишеш с момичета? Странно! Най - вероятно изпитва симпатии към теб. Или просто си е егоист и иска само с нея да си пишеш. Макар, че е възможно пак да се стигне да извода с харесването. Та, в такъв случай, аз бих пробвала. Риск печели, риск губи. А това с Facebook е наистина долна и безсмислена стъпка, нали знаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си