Здравейте! Аз съм на 17 години и имам приятел от 2 години и половина.Миналата година имахме проблеми тъй като той ме беше когато е пиян и се разделихме за малко.Бях много отчаяна и реших,че ми трябва друг човек за да го превъзмогна и започнах да излизам с едно момче от моят клас. Нямах никакви чувства,тъй като не бях способна да изпитвам нищо към никого точно в този период. Между мен и него имаше просто секс. След около 2 седмици се събрах с приятеля си,но въпросното момче изпитваше серизони чувства към мен. На нова година приятеля ми беше на работа и тъй като алкохола ни дойде в повече започнах пак да се занимавам с това момче. След тази случка не си говорехме около 6 месеца,независимо че сме в един клас. Миналия месец отидохме на екскурзия и пак си проговорихме. Както си говорихме осъзнах,че изпитвам нещо към него и както всички очакваха вечерта на екскурзията бяхме заедно. Аз обичам приятеля си,но незнам какво става. Знам,че и аз и това момче изпитваме чувства един към друг,но няма как да сме заедно. Моля ви кажете какво да правя срам ме е да споделя дори с най-добрата си приятелка :S