.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Истина или не?

Здравейте, четох в един форум и се натъкнах на една тема за забременяването при девствените...

Та - накратко - и при девствените момичета, хименът има отвор, през който изтича менструацията и ако в този отвор попадне сперма - било то капчица - шансове има. Това, че не са големи е едно на ръка - но не можеш да кажеш така категорично, че "НЕ МОЖЕ" да се забременее, защото може и още как. Също така, това, че сте в цикъл не трябва да ви успокоява - имам познати, които лично знам, че са забременяли, докато са били в цикъл. Винаги има шанс.

При някои двойки, които отлагат вагиналния секс и го заместват с орален такъв - се случва част от сперматозоидите на момчето да останат в устата на момичето и чрез целувка да се пренесат в тази на момчето, а оттам - и в областта на гениталиите - има не един и два случая на бременност поради подобен вид невнимание. По-честите случаи са при анален секс, когато след края на акта момичето легне по корем и част от спермата, поради гравитацията, се стече надолу, или когато се мие в банята, но не внимава, или когато просто ползва само вода. Най-честите случаи са точно при "играта с ръце", защото кожата там е много по-суха и грапава от тази на интимните части и устата и в неравностите й може да се събере повече "материал".
    Според вас това вярно ли е?

Мега фен
    Град
    <3
    ---->

И толко ли няма да се научите, че всеки пенис, който попадне в дадена вагина, при каквито и да е обстоятелства и свърши там, може да създаде нов човек. ^^

Другото са някакви филми, в които се вкарвате.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 07-14-2012 на 12:22
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Отворът в химена не се ли отваря, когато има натиск при цикъла ? А това за оралния секс ми се струва много тъпо.. Ти ще й се изхвърлиш в устата, после ще я целунеш и пак ще я оправиш ? Или някой не би си мил устата, и след няколко часа тези 5-10 сперматозоида, които са останали да кажем до зъбите (което ми се струва абсурдно), ще забременеят момичето ? Лол.. Това за аналния секс наистина е вярно. Частта "играта с ръце" не я разбрах.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Отворът в химена не се ли отваря, когато има натиск при цикъла ?
    'бах тоя химен, изкарахте го като тапа за вана/мивка/вино/етц, или свещен портал, който се отваря чрез специални ритуали
    4XCOKИ

Не съм запознат с течението и хименът (каква е реакцията), под "отваря" имам в предвид, че малката дупчица по средата на ципата(за която не съм уверен, че я има), протича през нея цикълът и освен течение, к*р, нещо по-твърдо или под налягане не може да премине... С ритуалите не съм запознат все още

Мега фен
    Град
    <3
    Харесва ми теорията ти.
    4XCOKИ

Въпроса е, дали ако момичето е девствена, има шанс да забременее? Може ли спермата да влезе през този "отвор"?

'бал съм ти отвора Не е ли да я напълниш като мъж, какво дете ще излезе

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от blaaabla123 Виж мнението
    Въпроса е, дали ако момичето е девствена, има шанс да забременее? Може ли спермата да влезе през този "отвор"?
    Прочети ми пак първия пост в темата. :>
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    'бал съм ти отвора Не е ли да я напълниш като мъж, какво дете ще излезе
    кО речИ!?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Chacho
    Как се получава тоя номер? Тя е девствена и ти й се целиш във влагалището без да си вкарваш хуя ли?

Теоритично има някви шансове да забременее. Горе-долу съизмерими с тези да ни блъсне друга вселена. Има малки процепи, през които минава кръвта и на практика може да навлезе през тях спермата. Евентуално ако това се случи, как ще стигнат до горе и въобще как ще уцелеят сперматозоидите е абсолютна мистерия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Как се получава тоя номер? Тя е девствена и ти й се целиш във влагалището без да си вкарваш хуя ли?
    Със сламка ^__^
    4XCOKИ

Хахахаххха, то след целувката, нали

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Със сламка ^__^
    Всякакви куриози.

На Иванчо много му се ебало. Споделил на приятелите, че иска да навива Марийка да му пусне, за да си направи сефтето. Те обаче го знаели къв е задръстен и почнали да го бъзикат, че путката хапе и не треа да пипа там. Иванчо се наплашил и се чудил дълго време кво да прави. Ма много бил на зор, не го свъртало и викнал една вечер Марийка у горичката. Не се минало много време и се стигнало до съществената част. Хубаво, събува Марийка гащичките и се разкрачила пред Иванчо. Още наплашен, чудил се кво да прави и решил първо да пробва с пръчка. Ръчнал два-три-пет пъти, на Марийка и станало кеф, поотпуснала се и взела, че пръднала.
    -АХ И РЪМЖИШ МАМА ТИ ДЕБА! - креснал Иванчо и я пребил с пръчката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Всякакви куриози.

На Иванчо много му се ебало. Споделил на приятелите, че иска да навива Марийка да му пусне, за да си направи сефтето. Те обаче го знаели къв е задръстен и почнали да го бъзикат, че путката хапе и не треа да пипа там. Иванчо се наплашил и се чудил дълго време кво да прави. Ма много бил на зор, не го свъртало и викнал една вечер Марийка у горичката. Не се минало много време и се стигнало до съществената част. Хубаво, събува Марийка гащичките и се разкрачила пред Иванчо. Още наплашен, чудил се кво да прави и решил първо да пробва с пръчка. Ръчнал два-три-пет пъти, на Марийка и станало кеф, поотпуснала се и взела, че пръднала.
    Хаха

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

по темата: Аз за втора Дева Мария не знам, ама вие щом твърдите, че девствена може да забременее, е как да ви обори човек

Вече ме е страх от секса....

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от blaaabla123 Виж мнението
    На теория наистина има такава вероятност и е напълно възможно. На практика обаче, шансът е минимален, дори повече от минимален.

И да, има шанс, ако си вкарал част от мъжкото си достойнство във влагалището и свършиш там - то логично е да има шанс да забременее, дори когато е девствена. С цикъла е същата работа - при някои момичета овулацията съвпада по време на менструацията. И ако в този период се направи секс без презерватив и се свърши - също има шанс.

С играта с ръце - на теория отново има вероятност. Ако по пръстите е останала сперма и тия пръсти се вкарат във влагалището - вероятността отново, може би, е малка. Но е възможно и трябва да се внимава във всеки един случай. Точно затова повтарям , че секса е не само удоволствие, но и отговорност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си