- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Следене нормално ли е ?
Не е нормално.
Това единствено ще е признак на липса на доверие.
А то тогава изобщо защо си с нея?
Ако нещо те притеснява - просто говори с нея.
Не постъпвай по такъв глупав начин.
Ква послушна овчица бе пич .. тебе приятелката ти,ако се праска с 2 негъра секи ден и ти не знаеш, аз не искам да бъда като теб окей ? тъпо копеле си ( и пак не зацепи, че тя не знае и казах вече ,че не я разпитвам банални ревниви въпроси че да ми казваш ''нарушаваш и личното пространство'' асимилирай нещата преди да ми се пенявиш
Последно редактирано от footballitsmylife : 07-14-2012 на 14:51
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Авторе, ти си идиот. Една кръгла нула. Поведението ти не е нормално. Все едно да помоля родителите ми за досието ти и на родителите ти, както и да назначат частен детектив, който да следи по колко пъти на ден си бъркаш в носа.
Чачо у тоя форум братленце, съм попаднал на какви ли не теми, така че с 2 та негъра го дадох като прост пример с твоята приятелка, а знам ли при теб може и така да е .. ти търси под вола теле разбирач на маймунски задници..
DisappointedDreamer - ето че пак преувеличаваш .. какви досиета какви 2 лева спри филмите.. човек ви говори 1 вие влизате напрао като у 3д филм
Водя си папчица преди колко години порех майкати
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз, ако ти бях приятелка и разбера такова нещо, щях да ти бия шута на мига и после да си плюя в пазвата да не попадам на втори такъв. Ако с приятелката ти всичко ви е по мед и масло щеше да си наясно дали е способна да направи нещо такова.
Ти кое точно намираш за нарушаване на лично пространство? Ако това не е, здраве му кажи. По-грозен вариант няма.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Къв отговох очакваш .. като твоите постове и на чачо са се 1 гледам филм на джеймс бонд.. досиета,проследяващи устройства :Д
Не, това което вършиш е в пъти по-ужасно и грозно от филмите на агент 007.
Жалко, че имаш такова мнение за приятелката си, а именно, че е способна 'да се праска' с други.
4XCOKИ
ахахахахахахахахахахаахах ах![]()
nigga stole my bike
Щрудел..Въобще не съм на такова мнение,ще ти го кажа за последен път.Тук , а и не само в форума познавам и мой приятели,които приятелките са им изневерявали (ако се замислите и при тях не е ли било същото ? ами имам предвид има ли са си доверие, не са се следили и т.н. ?) обаче после се чукат с някой друг и късат.. заради това следя за по-сигурно,а и все пак ако нещо подобно се случи не искам да разбера след години защото какви ли не случаи има,които предполагам сама ти знаеш![]()
Ти си ненормален. Какво по дяволите означава за по-сигурно? Боже, ти не си добре.
Какво значи за по-сигурно бе? омг
Ако искаш чак такава сигурност - стой си там.
Ако не - вярвай. Не можеш да ме убедиш, че й имаш доверие и в същото време да я следиш.
Изобщо нагласата ти в тая връзка е погрешна. Как изобщо си щастлив в нея?!
Не знам как следиш, но съм разполагала с парола на мое момченце за вход на всякъде и нито веднъж, ама нито веднъж не съм се възползвала от това, за да го следя какво прави, а вярвай ми доста съм ревниво.
4XCOKИ
Това ли е начина да си сигурен в приятелката си? Ако мислиш, че си се хванал с момиче, способно на изневери и гадости зад гърба ти, защо въобще си с нея?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ми явно само ти си на мнение, че това, което правиш е нормално и никой не може да повлияе на мнението ти. В такъв случай - щом мислиш това за нещо "нормално", защо пускаш такава тема въобще?
А когато партньорката ти ти изневерява, ако я познаваш достатъчно добре ще разбереш от поведението й, а не като й гледаш скайпа примерно или я чакалиш кога ще излезе и кога ще се прибере.
Въобще не е нормално, говори за напреднал стадий на злокачествено комплексиране.
Решението е да оставиш момичето, поне да бъде щастливо далеч от теб.
Авторе,още не ми стана ясно как ти ще разбереш ако тя ти изневери с някого на купон,на който ти не си поканен?!
И не ми казвай "Все някой ще ми каже!",защото не е гаранция,че някой ще ти каже - най-малкото може на купона да не присъстват твои познати,а и ако твоята и "любовника й" решат никой няма да разбере к'во се е случило![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ Недей, че току виж и закачи бръмбар.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()