.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако автора имаше приятели и нормален живот нямаше да има време да я следи.В случая обаче тя явно е единствения човек,който иска да е в обкръжението му и той всячески се опитва да я задържи,без да осъзнава,че действията му са като на някой психопат и с тях няма да постигне нищо
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Йе туй е мойта темичка.

Драги ми Смехурко. Част си от една огромна статистика на мъже, които нямат и не искат да имат доверие на жените си. Самата идея на следенето е точно това, ако се замислиш. Да разбираш неща за някого, без неговото знание и/или съгласие, защото знаеш че в открит разговор не биха ти били споделени. А за това си има причина.

Ако уважаваше личното пространство на девойката и я обичаше толкова колкото твърдеше, следенето нямаше да е опция. Защото малко по философски погледнато, това е егоцентричен порив да задоволиш любопитството си за неща, които не те вълнуват. Или казано на по прост език - страхлив глупак. Примерно - мойто девойче живее малко по далечко от мен. Вярно, стига се с автобус на градския за 40-тина минутки, ама.. 12 км са си 12 км. Тря ли да и пращам хора, само щото не съм 24/7 до нея? Като ми каже че е у съседката - значи е у съседката. Вярвам че е така, и у мен няма мисъл да ида и да проверявам истинността на думите и.

Проверката не е висша форма на доверие. Ако с това ще се оправдаеш. Проверката е задоволяване на любопитството, като погазваш всякакви правила и норми. Да вярваш на някого означава да приемаш думата му за истинност без да се нуждаеш от друго потвърждение. Което очеизвадно липсва като концепция е малкия ти свят. Разбира се друг е въпроса как и защо човек започва да вярва на друг човек, и това е нещо, което не мисля че трябва да засягам като тема. Само ще спомена че доказването не играе роля.

Та по твоя въпрос - не, не е нормално да следиш никого, когото твърдиш че обичаш и ти е близък. Просто за по сигурно е оправдание, което се използва когато нямаш вяра на човека и го подозираш.

Simple as that.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Chacho
    Ейййй, сега се сещам. Авторът май е същия онзи дето пишеше в темата, че всички жени са курви или нещо такова. Тогава пак го нахрани целия форум и си тръгна със сведена глава
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ейййй, сега се сещам. Авторът май е същия онзи дето пишеше в темата, че всички жени са курви или нещо такова. Тогава пак го нахрани целия форум и си тръгна със сведена глава
    Да , май наистина е той! тос пич или е тролл или е хейтър или е много егоцентричен

Супер фен Аватара на paradosou
    Авторе, за съжаление си, честно. Всички имаме много да учим, ама на някои им се трупат тонове над средния стандарт.

Фен
    ХАХАхаха AnarchyBoy даже не съм ти прочел мнението, деградирало дете върти кофите секи петък и не се обаждай ХАХА

чобане,чобане.. Тръгнал съм си с наведена глава :Д аз с наведена глава няма да си тръгна,ма никога сопол такъв.. хората правят пари и нямам на разположение 24 часа като теб в форума.. (най-вероятно ти забогатяваш след като копираш вицовете на къци, и тук ги преразказваш) надявам се поне да ти дават по 10 стотинки на пост, за да има кой да раздижва форумо ХАХА аре баста па че деда ти е бил кмет ми е през куро смешник ХАХА

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Why so violent ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторът е някъв нереализиран агент на ЦРУ/КГБ.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Авторът след като насоса всички люде отговорили на въпроса от заглавието на темата му с категорично "Не",би ли ни обяснил каква е целта на темата?
    ?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Why so violent ?
    Щото му издишат аргументите и единственото, което му остава, е да обижда и напада напосоки.

Валдес описа ситуацията достатъчно добре.

Авторе, поне опитай да осмислиш нещата, които се изписаха тук. Защото разсъжденията ти наистина са в доста грешна посока. И не може да твърдиш, че нямаш съмнения и й имаш доверие, когато въобще не разбираш значението и приложението на концепцията "доверие".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Защо да ми плащат за постове, достатъчен кеф е да те чета. Нали нямаш време да висиш тук? Същевременно нямаш съмнения към приятелката си. Защо, аджеба, си пилееш времето да я следиш?

Преди време обясняваше, че щом курвите са те преебавали, сега ще ги преебаваш ти. Кой би подозирал това?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Човече ти добре ли си с главата бе, кажи ми как ще се почувстваш ако някой те следи ? Уважавай личното пространство на момичето. Връзка без доверие, не е връзка.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Най-ужасното е, че горкото момиче дори не подозира с какъв психар ходи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Определено НЕ е нормално.. Ако разбера, че приятелят ми ме следи.. бих го оставила веднага.Това показва пълна липса на доверие за мен.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    не не не не не , немога да се сдаржа, ще умра ! Форума предлага ли функция абонамент (subscribe) към някой и като пишеда ми показва кво е писал! ..
    Аз съм най върлият фен на темплара!

Прати му две каси бира и ще те информира като пише

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Прати му две каси бира и ще те информира като пише
    човече аз ако имах две каси бира , сам ще се информирам карам го тука на няква наливна ама не е кат да си отвориш ледено студената бутилчица

Деба. Тъкмо мислех да муфтя Темплара, като вземе касите да си ги поделим

Ем ти пак си го муфти , просто няма аз да черпя ако го муфтиш , измуфти и малко за мен

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Може да ми диша прахта,ако иска да разбере кво е истинско следене
    Ya sick dude,really!
    maDamn

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Тази тема стана доста интересна и забавна. TIME FOR POPCORN AND CHIPS !!!!

От Анархибой бирата, от Тийнхелп - пуканките. Keep it comin'

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Някой да иска студена кока-кола?

Ммм не мерси отдавна не уважавам кока-кола (от прекаленото и пиене можеш да заболееш от доста гадни болести)
    даже бях чел за една жена в русия която ги осъдила за 10-на милиона

фанта/спрайт > кока кола

мм айде, идвайте на село в хижата съм само с приятелката паля скарата нося бирата, теенхелп идва с чипс и пуканки , темплара е ВИП (щото съм му фен ) чочо а ти кво ще носиш, момичета ? за вас си де мене ми не трЕбат

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    End of spam comes here.

>.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си