- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Следене нормално ли е ?
Ако автора имаше приятели и нормален живот нямаше да има време да я следи.В случая обаче тя явно е единствения човек,който иска да е в обкръжението му и той всячески се опитва да я задържи,без да осъзнава,че действията му са като на някой психопат и с тях няма да постигне нищо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Йе туй е мойта темичка.
Драги ми Смехурко. Част си от една огромна статистика на мъже, които нямат и не искат да имат доверие на жените си. Самата идея на следенето е точно това, ако се замислиш. Да разбираш неща за някого, без неговото знание и/или съгласие, защото знаеш че в открит разговор не биха ти били споделени. А за това си има причина.
Ако уважаваше личното пространство на девойката и я обичаше толкова колкото твърдеше, следенето нямаше да е опция. Защото малко по философски погледнато, това е егоцентричен порив да задоволиш любопитството си за неща, които не те вълнуват. Или казано на по прост език - страхлив глупак. Примерно - мойто девойче живее малко по далечко от мен. Вярно, стига се с автобус на градския за 40-тина минутки, ама.. 12 км са си 12 км. Тря ли да и пращам хора, само щото не съм 24/7 до нея? Като ми каже че е у съседката - значи е у съседката. Вярвам че е така, и у мен няма мисъл да ида и да проверявам истинността на думите и.
Проверката не е висша форма на доверие. Ако с това ще се оправдаеш. Проверката е задоволяване на любопитството, като погазваш всякакви правила и норми. Да вярваш на някого означава да приемаш думата му за истинност без да се нуждаеш от друго потвърждение. Което очеизвадно липсва като концепция е малкия ти свят. Разбира се друг е въпроса как и защо човек започва да вярва на друг човек, и това е нещо, което не мисля че трябва да засягам като тема. Само ще спомена че доказването не играе роля.
Та по твоя въпрос - не, не е нормално да следиш никого, когото твърдиш че обичаш и ти е близък. Просто за по сигурно е оправдание, което се използва когато нямаш вяра на човека и го подозираш.
Simple as that.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ейййй, сега се сещам. Авторът май е същия онзи дето пишеше в темата, че всички жени са курви или нещо такова. Тогава пак го нахрани целия форум и си тръгна със сведена глава![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Авторе, за съжаление си, честно. Всички имаме много да учим, ама на някои им се трупат тонове над средния стандарт.
ХАХАхаха AnarchyBoy даже не съм ти прочел мнението, деградирало дете върти кофите секи петък и не се обаждай ХАХА
чобане,чобане.. Тръгнал съм си с наведена глава :Д аз с наведена глава няма да си тръгна,ма никога сопол такъв.. хората правят пари и нямам на разположение 24 часа като теб в форума.. (най-вероятно ти забогатяваш след като копираш вицовете на къци, и тук ги преразказваш) надявам се поне да ти дават по 10 стотинки на пост, за да има кой да раздижва форумо ХАХА аре баста па че деда ти е бил кмет ми е през куро смешник ХАХА
Авторът е някъв нереализиран агент на ЦРУ/КГБ.
Welcome to the Jungle...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щото му издишат аргументите и единственото, което му остава, е да обижда и напада напосоки.
Валдес описа ситуацията достатъчно добре.
Авторе, поне опитай да осмислиш нещата, които се изписаха тук. Защото разсъжденията ти наистина са в доста грешна посока. И не може да твърдиш, че нямаш съмнения и й имаш доверие, когато въобще не разбираш значението и приложението на концепцията "доверие".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Защо да ми плащат за постове, достатъчен кеф е да те чета. Нали нямаш време да висиш тук? Същевременно нямаш съмнения към приятелката си. Защо, аджеба, си пилееш времето да я следиш?
Преди време обясняваше, че щом курвите са те преебавали, сега ще ги преебаваш ти. Кой би подозирал това?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Човече ти добре ли си с главата бе, кажи ми как ще се почувстваш ако някой те следи ? Уважавай личното пространство на момичето. Връзка без доверие, не е връзка.![]()
Най-ужасното е, че горкото момиче дори не подозира с какъв психар ходи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Определено НЕ е нормално.. Ако разбера, че приятелят ми ме следи.. бих го оставила веднага.Това показва пълна липса на доверие за мен.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Прати му две каси бира и ще те информира като пише![]()
Деба. Тъкмо мислех да муфтя Темплара, като вземе касите да си ги поделим![]()
Ем ти пак си го муфти , просто няма аз да черпяако го муфтиш , измуфти и малко за мен
![]()
Тази тема стана доста интересна и забавна. TIME FOR POPCORN AND CHIPS !!!!
От Анархибой бирата, от Тийнхелп - пуканките. Keep it comin'
Някой да иска студена кока-кола?
Ммм не мерси отдавна не уважавам кока-кола (от прекаленото и пиене можеш да заболееш от доста гадни болести)
даже бях чел за една жена в русия която ги осъдила за 10-на милиона![]()
фанта/спрайт > кока кола
мм айде, идвайте на село в хижата съм само с приятелкатапаля скарата нося бирата, теенхелп идва с чипс и пуканки , темплара е ВИП (щото съм му фен
) чочо а ти кво ще носиш, момичета ? за вас си де мене ми не трЕбат
![]()
![]()
End of spam comes here.
>.<