Добър ден искам да ви раскажа една история и искам да ви помоля за обективно мнение понеже до сега никой не ми е казъл/показъл такова
Предупреждавам СТЕНА ОТ Текст !!!!!
Така историята започва преди 2 години лятото , на село (тогава бях на 15) запознах се с едно момиче (тогава тя на 13) и честно да ви кажа в момента в който я видях я харесах , ама моменталически се влюбих .. след 2 Дни на размотаване и факта че на нея някой и беше казъл , че я харесвам , тръгнахме ходихме около 5 дни , но мога да ви кажа че тези 5 дни (тогава ми минаха сякаш пред очите , супер бързо , а сега ми се струват като 5 години ) та то нашето си беше няква много страстна (да за 5 дни и да на 13/15 години) любов , неможехме да се пуснем (нали знаете тийнове , лятото , хормоните не прощават....) буквално се целувахме гушкахме по цял ден .. на 3-тия ден аз на майтап и казах довечера ще го направим (тя беше девствена) , но някак така стана че наистина го направихме ( и на 2мата ни беше за първи път) беше супер романтично и яко (да момче съм и да романтиката беше на ниво.. и ме искефи на макс [не се оплаквам )] Но аз поисках още [теен на 15 .. искаше ми се още ] нея я хвана " страх " и скъсахме тя тръгна с друго момче от село и после се върна в града си който е на около 320 км от моя град
и тей тя замина. Почнахме да си пишем говорим по скайп и т.н . Аз не и забраних да си има приятел .. щото реално погледнато можем да се виждаме само за по 2 седмици в годината тя и си намери няколко последователни.. и въпреки това винаги повтаряше че ме обича , първата година измина.. една цяла година .. аз не бях погледнал друго момиче заради нея...смисъл пробах с няколкото но даже и до целувки не се стигна (докат тя беше огледала доста момчета [поне тей мисля] )
На следващата година лятото се разминахме тя отиде на село , а пък наще , щеш не щеш ме взеха на море с тях (въпреки че исках да остана за да се видя с нея) когато тя е била на село е правила френска на един "приятел" напили се кат говеда (това го знам от очевидци .. не от тях) и станалото , станало .. обичам я и, и го прощвам. И тей се измина още една година в която аз не погледнах друго момиче.. докато тя в нейния град си имаше приятел(и) но пак повтаряше че ме обича... Сега тази година [2012] тя си дойде вчера поговорихме , и тръгнахме пак, но тя се държи отвратително адски много се е променила преди беше нежна добра и искренна имаше искри в очите. Сега само ми се отяжда.. за всичко вика.. все аз съм и виновен и си личи че вече не ме "обича" ако въобще го е изпитвала
а мен от това много ме боли , много я обичам
2 години аз не съм целунал друго момиче
2 години тя кой знае кво е правила...
моля ви посъветвайте ме кво да правя..?
дефакто знам че трябва да скъсам с нея , но немога .. все си мисля че има и друг вариант !
моля ви кажете ми как се лекува любов щото мн боли
за тези който изтърпяха стената от текст и правописните грешки и смятат да коментират , благодаря!
П.С Mоже и да има правописни грешки но докато го пиша това рева кат бебе.... ;х