- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да се откажа?
Здравейте,
Няма да ви казвам името си, предпочитам да остана анонимен. Историята ми сигурно ви е до болка позната, но като всяка такава история си е уникална. You wanna know my story? - this is my story.
Разбира се, всичко започва с момиче. С нея бяхме съученици преди 5 години и тя проявяваше много интерес към мен, но тогава предпочитах лесните жени и еднократните свалки. Не съм я отблъсквал, но и не съм настъпвал. Сменихме училищата, разделихме се и всеки пое по своя си път.
... Но винаги имаше дни в които се сещах за нея. С желание. Но просто отминаваха. С леки изключения, когато събирах достатъчно смелост, за да я заговоря- зная къде и кога мога да я видя и отивах там... но не правих нищо повече от отваряне на кратък, небрежен разговор.
Докато един ден просто осъзнах, че не мога повече да се мъча и е време да настъпя. Беше сутрин, време на краткотрайна решителност и смели идеи и просто и писах във facebook, че трябва да говоря с нея.
" - ъммм да, кажи? "
" - да говорим, не да си пишем..."
И толкова и беше. Забравих за кратко, че въобще съм го направил и после БАМ съдба, същото момиче се пада до мен на изпит, измежду хиляди други се падна тя.... Като излязохме от изпита си говорихме и тя ме пита какво съм имал да говоря с нея, като аз отложих този ни разговор и й обещах да и звънна вечерта.
Така и направих, излязохме и й признах, че чувствам силно привличане към нея, бях директен и си го наговорих всичкото. Тя остана крайно изненадана, каза ми, че мислела, че съм я мразил и не разбира защо я харесвам, при положение, че хич не я познавам.
След този случай излязохме още няколко пъти, кога по моя инициатива, кога- по нейна. И беше приятно заедно, тя не спираше да се смее и ми правеше комплименти за остроумие и интелект, но липсваше каквато и да е физическа близост. Наистина. За 4 излизанея въобще не сме се докоснали. Очите и винаги се задържат върху мойте, а аз чакам някакъв сигнал за желание- я да ме погледне в устните, я да ми огледа тялото. Но нито едното. Помежду ни постоянно протичат много дълги взирания в очите на другия, завършващи с усмивки.
Тук е моментът да вметна един много интересен и доста забавен факт- тя винаги идваше с баща си.Не, той не стоеше с нас, но примерно докато стоим на пейката в 1 сутринта и си говорим, той чака в кола на 30 метра от нас
Много е странно и точно това, мисля, разбиваше решителноста ми, да се метна и да я целуна, без ици- бици. Когато излизахме губех цялата си увереност и бях притеснителен, опитвах се да го крия, но предполагам ми е личало.
При последната ни среща, тя ми каза " че ме възприема по като приятел" и че " има някой друг". Много тежко, но си го понесах с достойноство. Няколко дни по- късно тя ми писа във ФБ и си чатихме. И после пак. Пише ми всеки ден и често си пишем до 2-3 сутринта. Като единия път даже ми предложи да излезем, но не се получи.
Това, което ми прави впечатление е че ме нарича приятел постоянно. С това момиче изградихме някои общи неща по време да чатовете си и усещам, че е много по- предразположена към мен и че и е забавно.Та въпросът ми и голямата ми дилема е:
Свършено ли е? Бях ли запратен във friend зоната, това ужасно грозно място? Или още има шанс....
... щото, видиш ли, аз още я искам...
Тук е моментът да уточня една важна подробност- това момиче въобще не съм му на нивото. Тя е невероятно красива, аз- леко грозноват, с груби черти на военен. Идва от много богато семейство, а аз съм си средна пристройка, откакто съм станал на 16 работя, за да имам по някой лев за харчалък. И така...
Втори факт, които трябваше да спомена- няколко пъти тя каза, че и харесва колко съм откровен, забавен и нетипичен.
Последно редактирано от stoly : 07-14-2012 на 15:39
Ми приятелю все още не си точно "friend zoned" но с бодра крачка ходиш на там!
Но не се отказвай все още имаш някакви шансове
Излезте води я на кино, поговорете си ,купи и сладолед подмятай някакви небрежни закачки и като я изпратиш до тях и кажи нещо от сорта на
"днес прекарах страхотно" след което понечи да я целунеш ако се отдръпне целуни я по бузата ( отдръпне ли се , Tогава си в FRIEND ZONE)
А ако не се отдръпне просто я хвани за ръцете, и я целуни страстно и пламенно(тогава идва моментът в който ти ми копуваш бира защотото съм ти помогнал!
) и си готов!
а иначе за паричния статус да не те бърка , тя ако е точна не би и пукало
относно красотата , ако те харесва отвътре не би и пукало как изглеждаш от вън!
повярвай ми имам сериозна връзка от 3 години а приличам на бутнат от рейс ама не му е харесало как ме е бутнал и е дал назад да ме премаже още веднъж!
важна е съшноста а не външноста!
Cheer up![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-14-2012 на 15:44
Благодаря ти много за отговора и съвета, AnarchyBoy, и за смеха от лафа ти за влака.![]()
Последно редактирано от stoly : 07-14-2012 на 15:47
Чакай чакай идвала е с баща си на срещите ви?!!!![]()
epic fail
//нямам сериозен коментар по темата просто това ме накара да се изсмея на глас
... ами да и на мене ми беше такава първата реакция.
Френдзоннала те е именно защото не сте осъществили физически контакт какъвто и да бил ;д нещо там пипни я, докосни я... да те усети така да се каже... може нещо да й трепне, да усети привличане. А и такъв физически контакт е нещо като предупреждение за целувка, а не да не си я прегръщал дори, а да я целунеш може да й дойде доста изненадващо.
nigga stole my bike
Време е да се откажеш.
Имал си шанс преди време, изпуснал си я. Сега тя ти е признала, че има друг и те има просто за приятел.
Тва с баща й е прекалено голям залък да преглътна. Еби му мамата, бих се изсмял и ще си тръгна. Не съжалявай, баце, най-много да дойде да ви свети некой ден. Поне не си ли я питал защо идва с него?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Питал съм яВтория път като се видяхме, тя ми беше писала- " Близо съм до вас, да се видим? ". И се видяхме. И тя " спомена", че е с баща си.
- Моля?
- Баща ми е тук.
- Баща ти?
- Баща ми.
- ЪъЪЪъЪ, защо?
- Той ме докара.
Но продължи да идва с него де хахаха. Единия път се пошегувах и й казах да го викне, да не стой сам в колата и познаите- Тя тръгна да го набира. Когато успях да спра да се смея и казах, че съм се шегувал, за моя радост- преди да успе да го набере.
Иначе мерси на всички за отговорите, ще ги обмисля надълго и на широко, keep it coming. На повече отговори от момичета се надявам, те по ще да разбират какво се случва...
Последно редактирано от stoly : 07-14-2012 на 17:29
аЗ съм момиче бе хораВие момичета дет слушат метъл не познавате ли?
Иначе аз ти казах.Девойчето май още не знае какво иска или просто те иска за приятелче.
Тя май не знае, че съществуват повече от приятелчета.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Я, ако не е тайна, на ква възраст сте?
Ми що направо не си излееш душата пред нея?Вижте се и и кажи всичко.
Ей това момиче наистина не знае какво иска.Ако можеш се откажи от нея или ще се задоволиш с приятелство..
Абе, според мене си нагазил във friendzone-a с двата крака. От тая стена от текст дето си написал се вижда, че вече не те вижда като boyfriend material.. - " че ме възприема по като приятел" и че " има някой друг". Ти хубаво я искаш, ама насила хубост не става. След като "има някой друг"... не знам накъде мислиш, че ще отидат нещата.
А т'ва с бащата е ебаси прекаленото... като имаш предвид, че тя е на 19.. wtf
Не знам. Аз бих се отказал.
Пробвай както ти казаха.. покани я на кино и след т'ва пробвай спонтанно да я целунеш, ако се чувстваш достатъчно самоуверен и виж к'во ще се получи, въпреки че може приятелството ви да отиде на майната си..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN