.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100
    Фен

Следене нормално ли е ?

Да речем,че следя приятелката си .. просто ей така един вид .. разбира се без тя да разбере според вас нормално ли е ( сигурен съм,че не съм единственият, който го прави просто някои не си признават)

Ненормално е.. Щом й нямаш доверие, защо си с нея ?

Фен
    Не,че и нямам доверия.. просто за по-сигурно

Ако си мислиш, че така се прави сериозна връзка - в грешка си. Ако те хване, как може би ще реагира ? Какво мислиш, че ще си помисли ? Тогава шансовете за тази връзка, в която има "доверие", но за по-сигурно я следиш, ще намалеят

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може би бих го приела като по-нормална реакция, ако ти е дала повод да се съмняваш в нея и искаш да провериш дали реално има за какво. Иначе, ако нямаш повод за съмнения - не.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не е нормално.
    Имаш сериозен проблем.
    И спря да се върти за миг земята..

Фен
    Не съм тъпо копеле,че да ме хване..Правя го за да знам,че няма измами и изневери във връзката ни

ХАХАХААХАХА, имал си й доверие.. Ти чуваш ли се какво говориш ? Тя да не ти е жена ? Ако имаш наистина повод да се съмняваш, това не е начина. Поговорете си дали искате наистина да сте заедно и си изяснете всичко. Ако тя започва да се държи по-странно от обикновеното след разговора - имаш повод да се притесняваш. Само да ти кажа - не прекратявай връзка, ако не си видял със собствените си очи. Ако има и други факти за притеснение - пътя

Фен
    Пич кво да си говорим,всичко върви по вода .. не съм казал,че имаме някакви проблеми .. КАЗАХ , че го правя за ПО-СИГУРНО .. просто да знам че няма чийт

не не адски е тъпо това което правиш (не че нещо) Тя ако разбере как и нямаш доверие...

Ами добре, това по-сигурно защо ти е, след като няма никакви фактори за притеснение ? Не си ли щастлив, не те ли връзва на едно място, като тя не е с теб ? От какъв зор ти е да я следиш..

Фен
    Еми по-сигурно ,примерно за да знам ако има чийт да не участвам в такава връзка ( твоята приятелка кво и пречи да те мами без ти да знаеш .. казвам примерно.. по тоя начин с следенето ако има нещо ще се знае ) и пак казвам,че не съм тъпо копеле .. няма да разбере

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Как ще се почувстваш, ако разбереш, че тя те следи? Щом нямаш повод за съмнения в нея, просто се радвай на връзката ви и толкова.

Мега фен
    Град
    <3
    *Не, не е нормално.
    *Нямаш й доверие.
    *Супер грозно и обидно е.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хлопа ти дъската,пич!!!
    Имаш й доверие,а си губиш времето в следене?!
    А и тя ако реши да ти изневери дори да я следиш пак може да не разбереш Ще отиде на някой купон,на който няма да си,ще си направи кефа с някой,а ти ходи та разбирай
    Излез от филма и живей нормално,защото сегашното ти държание е за психиатър

Дано мацката скоро те зареже!!!Желая й го от все сърце!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако се запознаем, инсталирам ти софтуер за подслушване на телефона и записвам разговорите с майка ти, за да съм сигурен, че не си наркоман, ще го приемеш ли нормално? В смисъл защо ми е да задълбочавам приятелството, ако има такива опасности. От гледна точка на сигурност е, не си мисли, че ти нарушавам свободата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ее пази си територията,прави си нерви,харчи време

Пич, ти си луд...

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Разбира се,че е нормално продължавай в същия дух ! Всеки го прави.
    Сега сериозно, гони те параноята всеки иска да е сигурен,че приятелката не му изневерява ама ти вече прекаляваш.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Откъде ти идват на ума( при положение,че е съмнително дали го има,не знам дали това е точната дума) такива тъпотии,бе..?

Ти авторе,нямаш ама никакво право да окупираш чуждото лично пространство,без значение колко несигурен се чувстваш-това си е лично твой проблем,не на момичето до теб и не е редно тя да си пати заради всичко това.
    Рискове има във всяко едно начинание,включително и в една връзка и ти няма как да се презастраховаш.
    Или играеш честно,или си обираш крушите.
    Щом имаш съмнения,сядате с твоето момиче и говорите на четири очи,докато не си изясните всичко.
    В случай,че не сте способни на това,вие просто няма как да се наречете двойка и това е.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Един ден ще стане политик и ще запрокарва АКТА отново.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

наистина ... да не сте женени ,че да я следиш , тя може да прави каквото си пожелае, а и следенето както ти казваш "да си сигурен" няма голям смисъл ..

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Един ден ще стане политик и ще запрокарва АКТА отново.
    Ще играе дървен Господ по гърбината тога3...
    Да кандидатства за агент на Интерпол с тия неговите дарби.Поне ще върши нещо полезно.

zero0freak,и женени да бяха-пак е престъпно подобно поведение.
    Това,че тя е имала нещастието да се хване с него,без значение дали се е обвързала и чрез пръстен,не значи,че ще трябва да плаща за това с личната си свобода.Нито му е робиня,нито вещ,че да си я следи.
    Последно редактирано от Glamour92 : 07-14-2012 на 13:54
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Фен
    Агент на Интерпол ? :Д звучи добре

А сега по темата. Не ме разбирайте погрешно .. някой като КАЖЕ нарушаване на личното и пространство сигурно си представя, как я питам къде и с кой е била по 20 пъти на ден .. което въобще не е така нямам никакви съмнения и за 5 път ще го кажа,че го правя просто за да знам че всичко е окей и тя няма да разбере

Някой по-горе написа ''ти как ще се почувстваш ако разбереш, че тя те следи'' Еми няма да правя скандал, защото знам че не съм и изневерил така че непреувеличавайте

Нямаш никакви съмнения, просто искаш да знаеш, че всичко е окей. Това е като да кажеш, че ти е топло, защото ти е студено. Толкова си комплекисран, че сам не го осъзнаваш.

Ако не би възразил някой да те наблюдава дали си послушна овчица, позволявай им на хората. Другите хора обаче могат да кажат не на подобно следене, защото си ценят свободата и имат акъл в главата си.

Жалък си, поне да си знаеш. Пък колкото искаш си се оправдавай пред себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си