- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Следене нормално ли е ?
Ква послушна овчица бе пич .. тебе приятелката ти,ако се праска с 2 негъра секи ден и ти не знаеш, аз не искам да бъда като теб окей ? тъпо копеле си ( и пак не зацепи, че тя не знае и казах вече ,че не я разпитвам банални ревниви въпроси че да ми казваш ''нарушаваш и личното пространство'' асимилирай нещата преди да ми се пенявиш
Последно редактирано от footballitsmylife : 07-14-2012 на 14:51
Авторе, ти си идиот. Една кръгла нула. Поведението ти не е нормално. Все едно да помоля родителите ми за досието ти и на родителите ти, както и да назначат частен детектив, който да следи по колко пъти на ден си бъркаш в носа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чачо у тоя форум братленце, съм попаднал на какви ли не теми, така че с 2 та негъра го дадох като прост пример с твоята приятелка, а знам ли при теб може и така да е .. ти търси под вола теле разбирач на маймунски задници..
DisappointedDreamer - ето че пак преувеличаваш .. какви досиета какви 2 лева спри филмите.. човек ви говори 1 вие влизате напрао като у 3д филм
Водя си папчица преди колко години порех майкати
Аз, ако ти бях приятелка и разбера такова нещо, щях да ти бия шута на мига и после да си плюя в пазвата да не попадам на втори такъв. Ако с приятелката ти всичко ви е по мед и масло щеше да си наясно дали е способна да направи нещо такова.
Ти кое точно намираш за нарушаване на лично пространство? Ако това не е, здраве му кажи. По-грозен вариант няма.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Къв отговох очакваш .. като твоите постове и на чачо са се 1 гледам филм на джеймс бонд.. досиета,проследяващи устройства :Д
Не, това което вършиш е в пъти по-ужасно и грозно от филмите на агент 007.
Жалко, че имаш такова мнение за приятелката си, а именно, че е способна 'да се праска' с други.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ахахахахахахахахахахаахах ах![]()
nigga stole my bike
4XCOKИ
Щрудел..Въобще не съм на такова мнение,ще ти го кажа за последен път.Тук , а и не само в форума познавам и мой приятели,които приятелките са им изневерявали (ако се замислите и при тях не е ли било същото ? ами имам предвид има ли са си доверие, не са се следили и т.н. ?) обаче после се чукат с някой друг и късат.. заради това следя за по-сигурно,а и все пак ако нещо подобно се случи не искам да разбера след години защото какви ли не случаи има,които предполагам сама ти знаеш![]()
Ти си ненормален. Какво по дяволите означава за по-сигурно? Боже, ти не си добре.
Какво значи за по-сигурно бе? омг
Ако искаш чак такава сигурност - стой си там.
Ако не - вярвай. Не можеш да ме убедиш, че й имаш доверие и в същото време да я следиш.
Изобщо нагласата ти в тая връзка е погрешна. Как изобщо си щастлив в нея?!
Не знам как следиш, но съм разполагала с парола на мое момченце за вход на всякъде и нито веднъж, ама нито веднъж не съм се възползвала от това, за да го следя какво прави, а вярвай ми доста съм ревниво.
4XCOKИ
Това ли е начина да си сигурен в приятелката си? Ако мислиш, че си се хванал с момиче, способно на изневери и гадости зад гърба ти, защо въобще си с нея?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ми явно само ти си на мнение, че това, което правиш е нормално и никой не може да повлияе на мнението ти. В такъв случай - щом мислиш това за нещо "нормално", защо пускаш такава тема въобще?
А когато партньорката ти ти изневерява, ако я познаваш достатъчно добре ще разбереш от поведението й, а не като й гледаш скайпа примерно или я чакалиш кога ще излезе и кога ще се прибере.
Въобще не е нормално, говори за напреднал стадий на злокачествено комплексиране.
Решението е да оставиш момичето, поне да бъде щастливо далеч от теб.
Авторе,още не ми стана ясно как ти ще разбереш ако тя ти изневери с някого на купон,на който ти не си поканен?!
И не ми казвай "Все някой ще ми каже!",защото не е гаранция,че някой ще ти каже - най-малкото може на купона да не присъстват твои познати,а и ако твоята и "любовника й" решат никой няма да разбере к'во се е случило![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ Недей, че току виж и закачи бръмбар.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()