.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Мега фен Аватара на Chacho
    Вие пак не разбирате, той не й показва открито, че я следи, какъв е проблемът тогава? Макар че, ако тя се ебе без той да разбере, къде е проблемът?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    Зориту много си проста мойто момиче ..ти за такива купони не мисли където няма да има, мои или нейни , приятелки или познати .. и дали някой ще ми каже или не не се напрягай, че е жега да не ти стане нещо

AnarchyBoy-По-голям боклук от теб, цигане въртящо кофите по улиците няма отрепка ..

чачо ли си не те знам чобан ли си, ма си тъп като гъз ХАХАХ такива неща се разбират ( ако твойта ходи у факултета да се праска нема как да разбереш освен ако немаш и там приятелчета ХАХА( и пак се показа в каква държава живеем .. сигурен съм на 100 % че някой от прочелите темата и 1 да е,ако се е усъмнил нещо в приятелката си е попитал примерно някоя нейна приятелка .. : абе кво стана там на тоя ''рожден ден примерно'' тва че никой не си признава е друг въпрос .. типични двуличници и копеленца
    Последно редактирано от footballitsmylife : 07-14-2012 на 16:12

Пич въпроса е не дали тя ще разбере въпроса е че за една връзка трябва да й имаш доверие. ако тя е решила да "праска двама негри" няма да остане с теб, ще скъса с теб. ако се е случило дори и "инцидентно" да чийт-не ще е гузна и ти ще разбереш и без да я следиш. А за това че не я разпитваш...=-O ... то остана и да я разпитваш...

нърд

Ми тогава за кво я следиш като се разбират такива неща? И пак питам, какъв е проблемът? Щом ти няма да разбереш, не е ли всичко в реда на нещата? Даже, по твоята логика, по-добре въобще да не я преследваш, така никога няма да имаш проблеми.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Кефиш ме как сам си противоречиш
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    footballitsmylife ще ти кажа само да внимаваш с изказванията, към потребителите на форума.

Гледай да запазваш добрия тон.

Фен
    И последно нещо, чобане.. ако получаваше и цент за ''забавните'' ти постове сигурно щеше да си милионер, а ? е да ма не си най-много да стигнеш до комиците аре баста

Деда ми е бил кмет от СДС, нямам нищо общо с комунизма.

Пак увърташ май. Не ти изнасят въпросчетата ли? Сам се оплиташ в приказките си. Нали допреди това нямаше съмнения, защо сега говориш, че ще питаш приятелки дали не е правила нещо, щото се съмняваш? И едно е да питаш, друго е да я следиш. Като имаш съмнения към момичето, намери си такава, за която няма да се съмняваш. Ако момичето си получава всичко в една връзка, няма да тича по чуждо.

Оставете го, не виждате ли, че не може да се побере в ума му това, което казвате. Ако изобщо имаме наличие на ум тук.
    Сигурно има хора, които следят и не си признават. Знам едно такова момиче, изкушава се да гледа смс-ите в телефона на партньора си.
    Нека е нормално, нека го наречем човешко.

Но е грозно, а и не влиза в представите ми (идеалите ми) за красиви човешки отношения. Само показва колко разкапан от съмнения човек си и как параноично търсиш под вола теле, някак мазохистично към самия теб. Не знам ТИ как си щастлив в такава връзка, където си постоянно измъчван от съмнения и нямаш НИКАКВО доверие.
    И не е въпросът дали те разбират или не ... ако искаш по най-тайния начин я следи. Въпросът е, че е кофти, че й нямаш доверие, кофти е, че се стига до там, кофти е, че се вреш и тайно окупираш пространството й, сякаш тя не е човек като теб, не е свободна и пр. Въпросът е ПРИНЦИПЕН, не е казано че има действителни и материални последици от твоето следене. Даже може и никога момичето да не узнае, но си остава неморално и поставящо връзката ви в някакви очертания на пълна лудост.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не е нормално.

Това единствено ще е признак на липса на доверие.
    А то тогава изобщо защо си с нея?

Ако нещо те притеснява - просто говори с нея.
    Не постъпвай по такъв глупав начин.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз също "следя" приятеля си с негово знание (ако под следене се разбира пароли навсякъде и т.н и постояно знание с кой се вижда,с кой разговаря и с кой пише),да.Същото е и от негова страна.Преди не беше така,но се наложи,защото и двамата сбъркахме за някои неща

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Ебахти връзката.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Страшно нещо са хората без работа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Това е супер тъпо.Каквото и да става ,това нещо не бива да се допуска.Всеки има право на лично пространство,ако приятелката ти е искала да ти изневери хиляда пъти да го е направила ,преди ти дори да се осъзнаеш.Не знам ,но момичето сигурно би се почувствало супер тъпо ,ако не ти е дало повод и ти просто ей така проверки си правиш.Така не се гради връзка ,ама хич.Пич ,като нищо картите ще паднат на масата..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Аз искам да задам няколко въпроса към автора. А по-точно как я следиш? И как би реагирал ако разбереш, че тя те следи? След като й имаш доверие защо го правиш, казваш че й вярваш просто искаш да си сигурен, след като й вярваш не си ли сигурен в нея? Как би реагирал ако резултата вследствие от твоето следене е. че тя наистина ти изневерява? Ще й кажеш ли, че си разбрал че ти е изневерила чрез твоето следене или ще я изчакаш тя да ти признае? И последно ти смяташ ли, че е редно да я следиш?

Фен
    balu4ka-Аз не съм балък,че да разбере

radi023 Ще отговоря на въпросите ти , и ще ти оставя възможността да се опиташ да ми направиш психо профил :Д

А по-точно как я следиш? - Това не е от значение

И как би реагирал ако разбереш, че тя те следи?-Няма да разбере

След като й имаш доверие защо го правиш, казваш че й вярваш просто искаш да си сигурен, след като й вярваш не си ли сигурен в нея? - Казах и по-горе че не искам да съм като много други заблудени двойки,които разбират че сa им изневерили след 5 години или даже не разбират ..

Как би реагирал ако резултата вследствие от твоето следене е. че тя наистина ти изневерява?- Вратата е пред нея

Ще й кажеш ли, че си разбрал че ти е изневерила чрез твоето следене или ще я изчакаш тя да ти признае? -Да ще и призная,и ще се радвам,че съм го направил защото благодарение на това съм разбрал

И последно ти смяташ ли, че е редно да я следиш? - Да
    Последно редактирано от footballitsmylife : 07-14-2012 на 20:47

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    има ли някой който може да ми заема лопатата си, с която да фрасна този тъпанар?

Не ми даваш възможността да ти направя психо-профил като не ми отговаряш на първите въпроси
    По темата: Според мен не е редно да я следиш, но все пак ти си решаваш. Искаш мнение от нас, а не упреци, нали така!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    Къв отговох очакваш .. като твоите постове и на чачо са се 1 гледам филм на джеймс бонд.. досиета,проследяващи устройства :Д
    Техните постове ли? Те са си много добре. За разлика от твойте.По - скоро от темата ти.И един пост на някой от двамата е 100 пъти х 100 по - добре обмислен от тази твоя тема.Лек ден!И пожелавам на момичето да си намери някой, който я заслужава.

Бих коментирал цялостното ти детинско поведение с 2 букви : Ха !

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ти си ненормален! :X
    Намери си хоби. xD

Супер фен Аватара на Glamour92
    Авторът след като насоса всички люде отговорили на въпроса от заглавието на темата му с категорично "Не",би ли ни обяснил каква е целта на темата?
    Подкрепа и съмишленици,с които да си обменя ценен опит ли търси,какво..?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Hilary_
    НЕ, не е нормално .. !!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Авторът след като насоса всички люде отговорили на въпроса от заглавието на темата му с категорично "Не",би ли ни обяснил каква е целта на темата?
    Подкрепа и съмишленици,с които да си обменя ценен опит ли търси,какво..?
    И аз това се питам, защо е пуснал такава тема, а всички които си изказват мнението ги нарежда или обижда доста просташки... Може би е ТРОЛ?!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Авторе между другото колкото и да убиждаш , мислиш ли , че някой ти се връзва на децкото акълче?
    убиждаш , непознати от форум , който никога не си , няма и да видиш какво достойнство!

Тук парадокса е
    че ти искаш да ти кажем какво мислим,
    ние ти казваме и ти ни храниш защото ти казваме чистата,гола и непринудена истина
    не разбра ли че си смешен.

Имам някакви съмнения за лека форма на жизофрения и големи съмнения за доста обилно комплексиране , да не би някоя твоя бивша да се е праскала, с някой без да ти каже и сега да се опиташ да се предпазиш?

Ако обичаш/харесваш приятелката си няма смисъл да я следиш

Не знам на колко си (май някаде го беше написъл) но се даржиш като пубер в 9 клас

сега ще се обоснова

1во. Искаш да следиш приятелката си !
    2ро. Противоречиш си и спориш за глупости , чрез самонавиване , да ти се самонавиваш че си прав (като малките деца)
    3то. Убиждаш кат каруцар, съфорумниците , който са тук само за да ти помогнат и да те посъветват е чат пат става и да те нахранят , но това е единствено с добра цел и умисъл
    4то. Щом си толкова убеден че е нормално , защо си постнал темата?! смисъл ти не ни помоли за съвет, а ти ни вкара в безкраен спор с чокундур (инат) , като теб с дървена глава (който не знае какво иска и не-може да асимилира едно изречение правилно) дето се самонавива че е прав и точка . Аз прав , сички други криви!

Искам да се замислиш , ако спорим само 2-мата и ти кажа ,че не си прав - как ще реагираш , няма да зачетеш мнението ми!
    Но тук ти го казахме поне 10 човека , едно и също и ти пак неможеш да си го набиеш в главата .

Искам сега да прочетеш туй постченце много внимателно , няколко пъти ако се наложи , да поразмишляваш (остани на саме с себе си) когато сметнеш че си готов да ми отговориш , не идвай (все още не си готов) позачакай още 10на минутки премисли го хубаво , наплискай си лицето с вода че в тая жега ше хване да умреш от нерви , и отговори на коментара ми , без да убиждаш (не за друго, а просто ми е интересно дали си способен да говориш човешки , щото ако говориш така с приятелката ти , нищо чудно че имаш съмнения , на никой не му е приятно да бъде убиждан, и аз да бях момиче и да ми говориш така и аз бих се праскала с друг)

надявам се не си останал с лошо впечатление! Аз просто се опитвам да ти кажа как стоят нещата (не да те наругая/нагрубя)!

Cheer up!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-15-2012 на 07:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си