.
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Threaded View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Авторе между другото колкото и да убиждаш , мислиш ли , че някой ти се връзва на децкото акълче?
    убиждаш , непознати от форум , който никога не си , няма и да видиш какво достойнство!

Тук парадокса е
    че ти искаш да ти кажем какво мислим,
    ние ти казваме и ти ни храниш защото ти казваме чистата,гола и непринудена истина
    не разбра ли че си смешен.

Имам някакви съмнения за лека форма на жизофрения и големи съмнения за доста обилно комплексиране , да не би някоя твоя бивша да се е праскала, с някой без да ти каже и сега да се опиташ да се предпазиш?

Ако обичаш/харесваш приятелката си няма смисъл да я следиш

Не знам на колко си (май някаде го беше написъл) но се даржиш като пубер в 9 клас

сега ще се обоснова

1во. Искаш да следиш приятелката си !
    2ро. Противоречиш си и спориш за глупости , чрез самонавиване , да ти се самонавиваш че си прав (като малките деца)
    3то. Убиждаш кат каруцар, съфорумниците , който са тук само за да ти помогнат и да те посъветват е чат пат става и да те нахранят , но това е единствено с добра цел и умисъл
    4то. Щом си толкова убеден че е нормално , защо си постнал темата?! смисъл ти не ни помоли за съвет, а ти ни вкара в безкраен спор с чокундур (инат) , като теб с дървена глава (който не знае какво иска и не-може да асимилира едно изречение правилно) дето се самонавива че е прав и точка . Аз прав , сички други криви!

Искам да се замислиш , ако спорим само 2-мата и ти кажа ,че не си прав - как ще реагираш , няма да зачетеш мнението ми!
    Но тук ти го казахме поне 10 човека , едно и също и ти пак неможеш да си го набиеш в главата .

Искам сега да прочетеш туй постченце много внимателно , няколко пъти ако се наложи , да поразмишляваш (остани на саме с себе си) когато сметнеш че си готов да ми отговориш , не идвай (все още не си готов) позачакай още 10на минутки премисли го хубаво , наплискай си лицето с вода че в тая жега ше хване да умреш от нерви , и отговори на коментара ми , без да убиждаш (не за друго, а просто ми е интересно дали си способен да говориш човешки , щото ако говориш така с приятелката ти , нищо чудно че имаш съмнения , на никой не му е приятно да бъде убиждан, и аз да бях момиче и да ми говориш така и аз бих се праскала с друг)

надявам се не си останал с лошо впечатление! Аз просто се опитвам да ти кажа как стоят нещата (не да те наругая/нагрубя)!

Cheer up!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-15-2012 на 07:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си