.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Червен спрей за коса

СПЕШНО Е! Ако някой знае ще съм му много благодарна да ми каже откъде в София мога да си взема червен спрей за коса. Ако знаете цената ще се радвам още повече! Благодаря ви предварително!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    На тъмно.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Колко струва горе долу 4е и аз искам да си взема

в на тъмно мисля, че беше около 7лв. , но не съм много сигурна. проверете в сайта им. някой пробвал ли е такъв ? аз искам да пробвам обаче не знам дали ще има ефект на моята коса ( кестенява)?

Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    в на тъмно мисля, че беше около 7лв. , но не съм много сигурна. проверете в сайта им. някой пробвал ли е такъв ? аз искам да пробвам обаче не знам дали ще има ефект на моята коса ( кестенява)?
    и аз съм с кестенява, да се надяваме да има ефект. първи път ще ми е btw

Значи.. Много трудно да отидете в сайта на На Тъмно и да видите колко струва ... тцтц

ggerie като пробваш кажи как е даже за най-добре дай снимка да пробвам и аз след това (акко успея да обеда баща ми )

Аз съм пробвала има ефект косата ми е тъмно кестенява, мисля че струваше около 4-5 лева. Има ги в козметичните магазини !

Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    ggerie като пробваш кажи как е даже за най-добре дай снимка да пробвам и аз след това (акко успея да обеда баща ми )
    е аз тук ви станах зайче за експерименти шегувам се, окей, в срядата ще се правя и ще кача снимки!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си