- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да почернея ?
Не мисля, че точно тук е мястото на това, но от месец се опитвам да хвана тен. Започнах да си купувам какви ли не мазила с надеждата, че ще почернея поне мъничко, но нее ... Стигнах и до зехтин и пак нищо : (( Някой знае ли някакъв начин ии, ако може да помогне ...
всеки ден на терасата по 1 час и поне 2 пъти в седмицата на басейн + олио за почерняване и си готова
btw. тая година имам чувството че ви е нападнала някаква мания![]()
![]()
Стоя на слънце като ненормална по 2,3 часадаже и повече ии на басейн ходя,ама пак не става. : ((
е виж сега,ако ти е такава кожата,че не можеш да хванеш тен нз
а преди хващала ли си тен?
*Овъргаляй![]()
Хапвай моркови,звучи странно,но съдържат витамини,които благоприятстват синтеза на меланин.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Използвам лосион с фактор 15-20 и почти никакъв тен не придобивам, после започнах да се мажа с олио за бърз загар,който е със защита 2, 4, 6, има и с 10.
http://www.nisea-bg.com/images/items/6008.jpg 1 път съм ходила на басейн и почернях мн хубаво без да изгоря като ракии даже ме питаха да е съм ходила на море..
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
е недей се мъчи,като не можеш да почернееш,недей
опасно е слънцето,кожата си има някакъв предел,да не стане някоя беля
Ако ти е такъв типа на кожата, нищо не можеш да направиш. За солариума вече не знам, може и да има ефект, но едва ли.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
как очакваш с фактор 20 да хванеш тен.. О_о И няма такова нещо като "такава ти е кожата"
така... аз съм с много бяла кожа по принцип... сега хванах за 1 месец печене страхотен тен... как? - всеки ден преди обяд по 1 час печене (30 мин. отпред и 30 мин. отзад), не се мазах със слънцезащитни лосиони, а с Ускорител за тен на Евелин и олио за по-бързо почерняване на Каротен в обилни количества. като излизам по улицата, ако не е вечер си мажа краката и ръцете с това на Евелин. В банята не се търкам много с гъбата и не ползвам екзфолиант или душ-гел с топчета вътре. Имам също 2 пъти на море и 3 пъти на басейн.
Каква е тази мода си черен ? Дай да ставаме всички като цигани ...
^ хайде сега всички които почерняваме бързо на сапун. Защо пък мода, аз много повече се харесвам черна особено, като облека нещо бяло много ме кефи, как си контрастира с цвета на кожата и НИКОГА не съм се оприличавала на циганка. Съжалявам, че не мога да помогна по темата, но нямам този проблем.
Рядко седя на слънце и през по-голямата част от годината съм бяла като снежинка. Когато реша, че искам тен се мажа с бебешко олио и отивам на балкона за по 1/2 часа на ден. До 3 дена съм черна като шоколад. Само гледам да не стоя на слънце, когато то е твърде силно, понеже ще хвана някой рак. Слава богу нямам никъде петна и бенки и засега вскичко е наред.
Просто кожата ти не произвежда достатъчно меланин. Общо взето, най-много да станеш леко жълтеникава, черна - трудно.
И за сведение на авторката на един коментар по-горе - има огромно значение каква ти е кожата, а слънцезащитния фактор - независимо дали е 10, 20, 30, не пречи на кожата да почернее, просто предотвратяване изгарянето и зачервяването.