.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Ако по принцип си по - светла и имаш много бяла кожа си обречена да не хващаш тен почти никога. А в малкото случаи, в които полагаш много - ефекта ще е съвсем леко зачервяване или много лек жълт загар. Слънцезащичните лосиони с по - висок фактор пречат на тена, хваща се по - бавно, но не забравяй, че защитата е на първо място!
    И все пак ако кожата си ти е такава не се мъчи, просто не си го поставяй като фикс идея да чернееш

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    И за сведение на авторката на един коментар по-горе - има огромно значение каква ти е кожата, а слънцезащитния фактор - независимо дали е 10, 20, 30, не пречи на кожата да почернее, просто предотвратяване изгарянето и зачервяването.
    информирай се малко

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако ще пробваш нещо с балкона, трябва да не ти е остъклена терасата. Зад стъклото няма шанс да почернееш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Авторке, като си видяла, че никога не си хващала тен, явно такава си ти е кожата. Беличка си и не става, както казаха по-горе не може всички да сме като мангали. Пази се по-добре да не си навлечеш по-сериозни проблеми.
    За мазане от личен опит мога да препоръчам Каротен. Мажа се с 30ти фактор олио и си почернявам що-годе, ясно ми е, че и аз съм бяла и няма да стана като мулатка, но има разлика.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Стой на слънце.
    +1
    Не се мажи с нищо. Най-бързо се почернява така.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Фен Аватара на sambadance94
    Град
    Пловдив
    Купи си Бета каротин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си