- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да се откажа?
Давай смело тогава. Поне да уведомиш к'во е станало после. Стискам ти палци.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пък после ела да ни раскажеш кво е станало , найстина не виждам друга опция за теб от нещо спонтанно!браво че си събрал куража да го направиш , на много не им стиска
А ти ако още веднъж видя пост че си грозна ще дойда да те набия , вече ти имам фейсбука няма да е трудно да те намеря![]()
![]()
ти преди като каза грозна , аз си помислих няква отвратителна , а ти си една доста привлекателна млада дама
(добре че приятелката ми не влиза в този форум , ще каже че свалям момиченца тук)
така ,че се стегни и забий , някой пич !![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-15-2012 на 07:29
Съветвам те да не се отказваш и да направиш първата крачка!
Пишете си, лято е покани я навън излезте в някой парк и я зграбчи :Д
Трябва да и покажеш какво значи за теб ..... разкри и всичко което си забелязал в нея, особено малките навици, повярвай това ще я трогне много![]()
А, мани я тая. На 19 и баща й още подир гъза. Работата лъсна отвсякъде. Богаташко момиченце, живеещо в стъклен дом. Страх да не я отвлекат, да не й вземат парите, да не вземат информация и прочие. Гаранция ти давам, че мама и тате на това момиченце ще направят всичко възможно един дрипльо в твое лице (защото за тях всеки, който не е с пачки, е такъв) да се разкара от идеалното им момиченце. Като нищо да опитат зад гърба ти да уредят дъщеричката си със син на техен приятел - и той лайнарче, ама с пари. Ако е от тея среди, бий шута навреме, и да тръгнете, няма бъдеще такъв тип връзка. Там са филм, филм и яко филм - тези хора правят едно и също, те не живеят добре - не знаят кой какво им мисли и се съмняват във всеки. Ако е от по-умерените паралии - разбирай, да е от престижно семейство на успели с труд хора, може и да се получи нещо. Въпреки това не мисля, че един нормален баща ще следи 19-годишната си дъщеря с кого излиза...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
От една страна аз се сещам за друг вариянт. нотляйк ме подсети.. Мисля, че може и баща й да е намесен във всичко това и той да й въздейства по някакъв начин. От всичките неща, които чух за нея, тя си пада леко глупавичка, какъв е проблема и баща й да й каже.. "не ходи с тоя, той не е на твоето ниво" прочие. Ако има достатъчно акъл в главата, може би ще ти признае или поне ще се опита да направи нещо. Попитай я за това, ако вариянтите са ти свършили![]()