.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дали да му кажа

Здравейте Аз сьм на 15 и харесвам едно момче преди той не ме харесваше,а сега ми писа.Преди учихме в едно училище ,но той сега учи в друг град Предложи ми да отидем заедно на плаж и ме попита по кого си падам.Когато бяхме на плажа ми беше мнг хубаво с него плувахме и си говорихме на различни теми.Сега много се чудя дали да му кажа,че го харесвам при условие,че той не ме харесваше преди ???

Изчакай малко.Ако има признаци и той да те харесва му кажи Все пак ако не те харесваше едва ли щеше да ти кани на плаж и да те пита

Мисля, че на повечето деца организма им се развива х3 пъти по-бързо отколкото преди, но не и мозъка |(

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не му казвай нищо. Покажи му го. Виж той как ще реагира. Ако ти отвърне на закачките/намеците, считай че проявява интерес.

Бтв, имате ли възможност да се виждате всяка седмица по няколко пъти?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не му казвай нищо. Покажи му го. Виж той как ще реагира. Ако ти отвърне на закачките/намеците, считай че проявява интерес.

Бтв, имате ли възможност да се виждате всяка седмица по няколко пъти?
    Мдаммм, това е важен въпрос. Гледам доста теми има подобни. Връзките от разстояние не са най-готините, така че е важно дали можете да се виждате, ако искаш нещо по-сериозно де, иначе ако е само за лятото - давай!

Ми да мойе да се виждаме,но не знам
    Благодаря на всички

Вашите набори са много лакоми
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не бързай.

Възможно е вече и той да изпитва някакви симпатии към теб, но не действай, преди да си се уверила в това. Иначе би било доста конфузно за теб - би загубила, най - вероятно, неговото приятелство.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Защо просто не прекарвате повече време заедно? То ако има нещо и от негова страна ще се усети.

Mi toi sno6ti mi predloji da sme zaedno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си