- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако го ''обичате'' ..
http://www.facebook.com/pages/%D0%92...68483256506066 Ето това е страничката , ако обичате Веселин Маринов и смятате , че потта му е доста секси <3 . Тук ще намерите историйки за него , може да разгледате Весо Мол Ориджинал , да си поръчате неща ;д . Може да се забавлявате и обичате Весо заедно с нас. Обичайте весо ! А това е нашия tumblr. : http://vesopot.tumblr.com/
моля ви последвайте тумблр-а и харесайте страничката . Сега са 103 нека им помогнем да станат 200 ! Весо заслужава обич . ( Не сериозно това е базик , ако някой не е разбрал , но има забавни картинки и мола е .. нз :Д ) .. Абе .. :Д моля ви нека станат 200 !
смятам, че се поти като нерез.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
САМО ВЕСЕЛИН МАРИНОВ!
Знаеш от кога искам аз нощ и ден ти на четири очи да си с мен (dance) (dance)
nigga stole my bike
Тоя човек може да е всякакъв, но не заслужава подигравки от анонимни войни като вас.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
не съм анонимен, имам и снимки![]()
бях му на 1 концерт, гърба му така се беше изпотил, че петната от пот му правиха нещо като ангелски крилца![]()
nigga stole my bike
А вие били ли сте на сцена някога?!Щото аз съм била много пъти и от прожекторите, и от напрежение се потиш като прасе баш.Пък ,както и танцувахме...ебаси и ужаса е ...е не беше ,колкото тоя пич,амааа де да знам. Не съм му фьенка,ама донякъде го оправдавам
![]()
maDamn
Не стига, че е потен, ами е и подлога, както и партийна курва.
n00bs
веско маринов е като бирата - по - добър е, когато е потен![]()
![]()
Възраст 92
Пол женски
Местообитание Пловдив
Ма ся ша говоримие на твоиъ изик , шото да разбиреш по-добрие. Само мъ извини ,че мож да ние докарам съвсием Пловдивчански акциент , ниема проблием нали ? Таа ниещо мноу ми ся заяждаш, арие кво ша каеш секи да си живей живаъ и дъ ни мъ закачаш и да живейм спокойно . Нидей злобарства скъпа , мноу бръчки излизът , пък тъй или иначи си на 92 ( обичам стари хора , мили са , учтиви ..(ти си малко изклъчание , ама карай - здравие да ие ) ) . Извиниете ме госпожо , обачие сте малко стара за тиемата ми , обачие явно мноу обичяте Виесо . Вярно е явно туй , чие на конциерт на Виеси първия риет е 100 крака и диесет зъба :Д . Обаче имаш сиексава малолиетна курвиенска снимчицаа , странно ие , че по твоие време е имало цвиетни , сигорна ли си че си ти ?![]()
кажи ми честно, ако веско wet master дойде и ти каже: -Желая да поставя еректиралия си, потен, пенис в тясната ти влажна, вагина
Ще се съгласиш ли ?
n00bs
Само Веси ! :Д Оставете момичето ;д тя само иска феновете на Веси да си намерят мястото![]()
Еми да ти кажа не е от Варна, брат и наистина ли се хвана че харесва Веселин Маринов , тва е просто ебавкавие не разбирате ли от базици, само 70 годишни бабички могат да харесват тоя педал
![]()
базиклийката тя, баща ти бъзикаше ли те като малка ?
n00bs
На авторката втори път ще и кажа, да си мери приказките, за да не си изяде лайната
И аре само да не се ебаваш на акцента на пловдивчаните, ок? Разбирам български, споко и не гледай к'во пише в интернет, не всичко е истина.
Родена съм в Пловдив, не живея там, а и акцента ни изобщо не е такъв мога само да ти кажа..
Не злобарствам, нервиш ме, ще си изразя мнението, защото не е тук мястото да си рекламираш шибаната, насрана, тъжна и отегчителна до смърт страница.
Приятна вечер ти пожелавам.![]()