.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Проблеми след аналан секс

Привет на всички!
    Днес най-сетне се престраших да пусна на годеника ми отзад, след като ми опяваше за това месеци наред ( тоест просто да си начеши крастата ). Стана преди около 1-2 часа. Изпитвах само болка, после се избърсах с една салфета и по нея имаше бая кръв. Правихме го там не повече от 5 - 10 минути. Той свърши отзаде.
    Проблема се появи когато като отидох да тоалетната получих разстройство придружено от силни болки и газове в корема, както и слаби болки в яйчниците. А не съм болна или настинала, от 1 година не съм се разболявала.
    Ако някой знае как да облекча симптомите да казва.
    Мерси предварително.

пс за 1ви и последен път ми беше
    Последно редактирано от DragonLady : 08-14-2012 на 12:07

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    По-добре ги остави сами да минат

Banned Мега фен
    странно... за кръвта не се притеснявай,но за другото...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ползвахте ли лубрикант? Не започна ли с пръстче поне в началото? о.О За анален секс трябва ужасно много да си се отпуснала, не просто да искаш да угодиш. Трябва ти самата да искаш. Иначе няма как да стане нормално.

Симптомите ти са доста... странни и необичайни. Намажи, където е разранено с крем "Здраве" и прави всичко останало, което се прави при стомашно разстройство. Сигурно ще си мине самО.

ПП. Как така да не се притеснява от кръвта? Това никак не е нормално за обикновен анален. Това, че я е разранил е много лошо. С такива неща не трябва да си играе човек. Нещо такова може да има много лоши последствия за цялата мускулатура там. Трябвало е да се подготвите бая повече. о.О
    Последно редактирано от SisiStrange : 08-13-2012 на 20:56
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    И следващия път се пригответе добре, ако отново ще правите анален.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не ползвахте ли лубрикант? Не започна ли с пръстче поне в началото? о.О За анален секс трябва ужасно много да си се отпуснала, не просто да искаш да угодиш. Трябва ти самата да искаш. Иначе няма как да стане нормално.

Симптомите ти са доста... странни и необичайни. Намажи, където е разранено с крем "Здраве" и прави всичко останало, което се прави при стомашно разстройство. Сигурно ще си мине самО.

ПП. Как така да не се притеснява от кръвта? Това никак не е нормално за обикновен анален. Това, че я е разранил е много лошо. С такива неща не трябва да си играе човек. Нещо такова може да има много лоши последствия за цялата мускулатура там. Трябвало е да се подготвите бая повече. о.О
    Лубрикант нямахме под ръка, а и стана инцидентно, в смисъл, че не го бяхме планували. Да започна с пръстче, и овлажни добре мястото преди да го вкара. Иначе да исках го, бях се отпуснала максимално.
    А за кръвта имаше малко, по тоалетната хартия после, но в момента не тече.

Мега фен
    Кръвта е от хемороидите, които ти е разранил, като те че чукал, газовете са щот ти е напълнил задника с въздух, а другите симптоми са смехотворни, защото нямат нищо общо с аналния секс !
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Лубрикант следващия път.

П.С Какво стана с "никога няма да правя анален, ужасно е". Още няколко пъти и ще разправяш колко е яко.

Град
    Варна
    Oy7ofCon7roL нямам хемороиди, така че не е това причината за кръвта.
    chushkopek Мнението ми за аналният секс не се е променило, даже се затвърди, и определено следващ път няма да има.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цъфнаха ли ти ауспуха?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa Виж мнението
    Цъфнаха ли ти ауспуха?
    Търси си друг одушник за простотията!

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    "Праих група на бай Тошо с кака Лили, а въпроса беше във гъза боли ли.."

А сега де

anonymous708973
    Guest
    Ох, милата... Колкото те съжалявам, толкова искам и да те наредя - и теб, и годеника ти.
    Анален секс за пръв път не се прави инцидентно. Като оставим настрана, че няма как да си се отпуснала напълно (първо, ново нещо е; второ, без клизма...), твоя какво е правил?! Нормален ли е?

Кръвта наистина може да е от хемороидите, ще мине. Разстройството е от спермата - нормално е, вземи две таблетки Имодиум/Стоперан.

Разговор между мен и моя:
    Аз: Не знам, ама ако бях на нейно място, тоя годеник много щях да го насера...
    Той: Ммм..
    Аз: Добре де, вероятно "насера" не е най-подходящият глагол в случая :д

Какво става с твоя след тая ситуация?

Компетентната пак се изцепи (dragonlady)
    В другите теми все разправя на този и онзи да се ограмотява, а пък тя даже и клизма не си е правила като я порили отзад.
    Ей такива хора не харесвам! На теория знаещи, а на практика ... ъ-ъ-ъ-ъ ... разтройство...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, милата... Колкото те съжалявам, толкова искам и да те наредя - и теб, и годеника ти.
    Анален секс за пръв път не се прави инцидентно. Като оставим настрана, че няма как да си се отпуснала напълно (първо, ново нещо е; второ, без клизма...), твоя какво е правил?! Нормален ли е?

Кръвта наистина може да е от хемороидите, ще мине. Разстройството е от спермата - нормално е, вземи две таблетки Имодиум/Стоперан.

Разговор между мен и моя:
    Аз: Не знам, ама ако бях на нейно място, тоя годеник много щях да го насера...
    Той: Ммм..
    Аз: Добре де, вероятно "насера" не е най-подходящият глагол в случая :д

Какво става с твоя след тая ситуация?
    Реакцията му беше хиляди извинения колко кофти се чувствал, че ми е причинил всичките тея негативи и тн. последици. И ми каза, че повече определено нямало да го поиска пак, като знае на мен какво ми коства. Като цяло проба грешка, в случая грешка, която няма да повторим. Впрочем мерси за инфото, признавам си не знаех, че спермата може да предизвика разстройство, е научих го по трудният начин.

Kavichki комплексарче малко спести си неуместните коментарчета. Наясно съм, че трябваше клизма преди това, но какво казах стана непланирано, ако беше планирано щях да си се подготвя физически както подобава.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-14-2012 на 13:42

1. Не съм комплексарЧЕ!

Ти изобщо знаеш ли значението на тази дума?

2. Не съм малък.
    3. Коментара си ми е много уместен, тъй като се правиш на много компетентна относно секса.

Пантерата ти го каза, казвам го и аз - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    За да правиш анален секс, трябва наистина да го искаш, а не да стане ей така, че годеникът ти да си "начеше крастата" и трябва да е с ЛУБРИКАНТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
    П.П. И аз първия път имах подобни проблеми и не ми хареса никак, казах си, че повече няма да го правя, но сегашния ми приятел знае как да действа и дори бих казала, че е приятно, не отвръщаващо.
    П.П.2: Кръвта вероятно е от протриване, за това трябва лубрикант!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-14-2012 на 13:56

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е той не видя ли, че те боли? И не спря ли? То като цяло не става с 1 хакване и после като нормален секс. Става с почивки, с внимание и нежност, с пръстчета, после пенис, после пак пръстчета за малко, ако заболи... Сменяне на позите в случай, че дадена е по-болезнена...

Личния ми съвет: Не е хубаво мнението ти за аналния да се базира на 1 път и то абсолютно погрешен такъв. Може да бъде хубаво, ако го направите като хората. Първо с клизма, после с 5 глътки алкохол (не да се напиеш, просто алкохола е анестетик донякъде), накрая с много лубрикант и с повишено внимание. По никой начин не трябва да си траеш и да търпиш като те боли. Заболи ли - нещо не е в ред. Реално аналния може да бъде съвсем безболезнен или поне с много лека, дори приятна болка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Хахаха ей големи спецове тука се извътихте тука бе.... Лубриканти, клизми нам си кво, аз пък до ся никога не съм правил анален секс с момиче, което си е правило клизма или пък да сме ползвали лубрикант. Достатъчно е да си изчисти дупето( може да прозвучи гнусно за някои, но е така) с пръсти, апък смазката става или с плюнчица или със смазка от сливата...

DragonLady: явно имаш хемороиди без да знаеш whatevaa..

xXxPETYAxXx : имаш ли представа кво протриване трябва да има за да се разрани ануса ? Те трябва да са го правили ептен на сухо и младежа да си е овалял оня работа в пясък преди тва, че да и текне кръв заради това..... или да е пълен несръчко..

PinkPan7her: Ти пък от кога взе да правиш анален секс, че и компетенция стана, ще ми обясниш ли как сперма би причинила разтройство при положение , че дебелото черво е дълго метър и кусур , до къде ще стигне ? Най много може да ти се прикенза , но не заради спермата, а щото дебелото черво е раздразнено или пък да е напълнено с въздух(от там може да се получи и леки болки в стомаха), но разтройство е абсурд
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Е той не видя ли, че те боли? И не спря ли? То като цяло не става с 1 хакване и после като нормален секс. Става с почивки, с внимание и нежност, с пръстчета, после пенис, после пак пръстчета за малко, ако заболи... Сменяне на позите в случай, че дадена е по-болезнена...

Личния ми съвет: Не е хубаво мнението ти за аналния да се базира на 1 път и то абсолютно погрешен такъв. Може да бъде хубаво, ако го направите като хората. Първо с клизма, после с 5 глътки алкохол (не да се напиеш, просто алкохола е анестетик донякъде), накрая с много лубрикант и с повишено внимание. По никой начин не трябва да си траеш и да търпиш като те боли. Заболи ли - нещо не е в ред. Реално аналния може да бъде съвсем безболезнен или поне с много лека, дори приятна болка.
    Видя, че ме боли, казах му да бъде по внимателен и по бавни движения, но накрая преди да свърши, усили темпото и болката стана адска, но си търпях за да не му развалям кефа от свършването в мен. И да там ми е грешката, че съм си търпяла. Както ида е не мисля да повторя.

пс Kavichki не смятам повече да вземам под внимание " компетентините " ти мнения.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-14-2012 на 14:42

Голям фен
    няма да ти е за последен , нали се обичкате ужасно много и сте годеници ! повече време му е майката , тряа му пускаш по-дълги и по-често

Dragonlady - Ти изобщо имаш ли мозък в главата си? Къде съм изказал КОМПЕТЕНТНО мнение? Просто ти се изсмях, защото, както казах, се правиш на голяма всезнайка и как съветваш някой да се ограмотява, а сега за втори път пускаш подобна тема.

Не те карам да взимаш под внимание това, което съм писал. Имаш правото дори да не ми отговаряш. Изборът си е твой.
    Съветвам те да обърнеш малко по-особено внимание на това, как се отнасяш с хората, когато ги хокаш, пускащи подобни теми, защото и на теб не ти е приятно, когато ти се присмива някой, нали?

Както и да е. Нямам намерение да се карам с някого или да споря, но ме е яд, когато някой си е внушил, че разбира от нещо, а всъщност не е така.

Със здраве!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa Виж мнението
    Цъфнаха ли ти ауспуха?

HAHAHAHAHAAG GOLQM SIQ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    PinkPan7her: Ти пък от кога взе да правиш анален секс, че и компетенция стана, ще ми обясниш ли как сперма би причинила разтройство при положение , че дебелото черво е дълго метър и кусур , до къде ще стигне ? Най много може да ти се прикенза , но не заради спермата, а щото дебелото черво е раздразнено или пък да е напълнено с въздух(от там може да се получи и леки болки в стомаха), но разтройство е абсурд
    Застреляй се.

ДрагънЛейди, съжалявам, че опитът е бил толкова неуспешен. Надявам се някой път да опиташ пак и да се получи като по ноти, за да видиш колко страшно приятно може да е.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не пий имодиум или стоперан! Спазвай си диетата и се консултирай за Е-Т-И-О-Л-О-Г-И-Ч-Н-О лечение на диарията! И прежали 10 лв. за лубрикант Дюрекс или 3 лв. за Gleitgelen.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си