.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Post Завинаги като секунда

Казвам се Амбър. В момента най-добрата ми приятелка, Лола, се опитва да разплете сплъстената ми коса и да я приведе в приличен вид. Изтезава ме вече от час, а имам чувството, че това е само началото. понякога се чудя защо някой като нея прекарва по-голямата част от времето си с някой като мен. За Лола външния вид е всичко. А за мен, нейната най-добра приятелка, удобството е най-голямата привилегия. Още от както бяхме малки Лола обичаше да обува обувките на майка си и да ме мъкне в дрешника и, за да пробваме безкрайния брой тоалети. Тя винаги се е опитвала да ме накара да се интересувам от тези неща, но те просто не ме влекат. Това което искам аз е да се съсредоточа върху рисуването и да бъде приета в Лондонската академия. Но днес, денят на сватбата на майка и, и позволих да ме направи красива, защото съм късметлийка да имам нея и майка и, които ме приютиха, когато семейството ми беше отвлечено и така не се върна. Казват, че са мъртви. Знам, че са мъртви. тъй като Мелиса ме удостой с честта да бъда шаферка рамо до рамо с Лола на сватбата и с Винсън, трябваше да понеса грима върху кожата си и обувките, чиито токове са дълги колкото дланта ми. Обичах Мелиса като своя майка, а Лола като своя сестра. Винсън познавах едва от месец, както и те, затова ще запазя мнението си за него. Но ще споделя това на Лола. Тя мисли, че Винсън е измамен подъл лицемерен плужек, който е с майка и само заради парите. И въпреки всичко, трябваше да сме щастливи за Мелиса. Но все пак Лола, добре де, и аз, мислим, че той не е достатъчно добър за нея. Има нещо в тази самодоволна усмивка, което ме кара да настръхвам. и то не в добрия смисъл. Но Мелиса винаги е имала добра интуиция за хората. Може би трябва да му дадем шанс.

- Свърши ли вече едночасовото мъчение? - попитах раздразнено.
    - Изглеждаш съвършено. Като диамант.
    - Диамант, във формата на въглен. - казах. Въпреки че Лола винаги се опитва да ме убеди, че съм красива, просто не мога да повярвам. Защото знам, че не съм.
    - Много смешно. знаеш, че не е така.

Казах ви.

***Оставете мнението си, за да знам дали да продължа историята. Ще ви бъда благодарна.

Ми според мен пипеш хубаво..и искам да плодължиш историята..понеже ми стана интересно..дали тоя е някакъв лицемерник.. ..ПРОДЪЛЖАВАЙ Я!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Готино заглавие, харесва ми въглена и диаманта, ама много бързо се развива всичко, не добиваш представа за нищо - как изглеждат личностите, какво е времето, отношенията им, обстоятелствата около изчезването на родителите, кога, как, защо, и такива. Не ми харесва.

Според мен ще е по-добре да бърза сега пък после да използва ретроспекция и да описва подробно как са изчезнали родителите..как са е променила след тази драма и т.н...

Да, идеята ми е да обясня тези неща в последствие, например като стане дума за отвличането и тогава да бъде обяснено как се е случило. Мисля, че би било прекалено банално и изтъркано да напиша тези неща веднага. Но благодаря, оценявам коментарите.
    Последно редактирано от m0nky : 07-25-2012 на 17:38

И аз мисля като теб ...винаги съм харесвала книги които интересното е в началото и после вече подробно описание...Междудругото кога ще напишеш продължението..?

Сигурно тази седмица. Трябва ми половин час свободно време и малко идеи. ;дд

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Продължавай, страхотна си
    Много ми стана интересно как ще се развият нещата по-нататък
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Продължавай, страхотна си
    Много ми стана интересно как ще се развият нещата по-нататък
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си