- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нещо от рода на депресия ?
Ще ти отговоря аз защо САЩ е по-добро място от БГ.
Там мияч на чинии изкарва по 8 долара на час. 8х8= 64 долара на ден като се има на предвид, че може да си хванеш още 1 работа и да съчетаеш двете. В америка е много красиво, това е причина и аз да искам да живея там. Хората са по добронамерени от българите и всичко е по-добро. Всичко там е на друго ниво, пък и Хавайте са ни близко![]()
Не че нещо ама Хаваи въобще не е близо до Европа:
Плюс това 8 долара на час наистина са много за българския стандарт, но в САЩ наемите са изключително скъпи и с тези 8 на час си за никъде. Може и да си хванеш и друга работа да кажем евентуално, но това живот ли е? Ако си на бригада за 3-4 месеца, тогава става, ама иначе не. Иначе хората наистина са по-добронамерени от личен опит, но ако наистина имаш намерение да идваш тук те сеъветвам много добре да разучиш, защото иначе ще си много разочарована.
хавайте са в американе че нещо и наемите са скъпи да, но ако отидеш примерно с още 1 човек и си вземете под наем нещо заедно.. няма да ви е толкова скъпо, за 5 дена най-мн си изкарал наемаа а останалите дни в месеца работиш за себе си.
Разучила съм остават ми 2 години и заминавам да живея в Америка.