Цитирай Първоначално написано от Tonichkka Виж мнението
Да виждали сме се...ние не живеем особено далече на около 2-3 км,познаваме се от около една година,но започнахме да общуваме тази година март месец ... и наистина не знам как да предприема нещо по въпроса :X ще се радвам ако ми помогнеш,така че ако имаш въпроси питай ще отговарям благодаря
И моята реакция беше такава:

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
"той ми каза,че не иска връзка от разстояние." "не живеем особено далече на около 2-3 км" wtf
Тва 2-3 км нищо не са по принцип. Отначало като прочетох както го е казал и той, си мислех, че става въпрос за по-голямо разстояние. Но има нещо друго по-важно в случая, което измества разстоянието като евентуална пречка. И това са годините. Така, значи си на 13. Не знам ама доста трудно ще се получи нещо сериозно на тази възраст. Преди да видя на колко си, темата ми изглеждаше като написана от поне 15 годишна, но дори да си психически надраснала възрастта си, не знам тва с какво ще ти помогне. Годините са си голяма пречка по отношение на връзките и много други неща, когато си непълнолетен. Kвото и да си говорим, на тая възраст не може да си готова за връзки, но пък няма лошо да си изживееш детската любов. Говорете си, пишете си, излизайте - без да се задълбочаваш. Няма да му мислиш много, пиши му и го питай как върви ваканцията или нещо подобно. Започни един простичък разговор, има толкова теми, но не очаквай много. Ще имаш доста възможности занапред, и да не стане поне ще си пробвала.