Здравейте! Сега ще Ви разкажа една история, която може да Ви прозвучи много познато. За съжаление ми се случи и на мен. Става въпрос за мен и две приятелки. Сега ще Ви запозная с тях.Имената не са истинските. Нека наречем първата Лидия. Тя е добро момиче, но е ограничена по природа. Премести се в нашето училище, когато бяхме в 7ми клас, а в 8ми се събрахме в новата паралелка. С нея дойдох и още две момичета - Ивелина и Глория, с които се познавахме от 5ти клас. Ивелина и Глория бяха най- добри приятелки, Лидия стоеше по- настрана. По онова време и аз нямах най- добра приятелка. Постепенно се сприятелих с Лидия и до края на годината завързахме доста добри взаимоотношения. Не се бяхме виждали през лятото, но в началото на новата учебна година си останахме същите приятелки- нищо не се беше променило. Така целия 9ти клас бяхме постоянно заедно, където бях аз, тама беше и тя. Помагах и във всичко, за което се сещате- гаджета, проблеми, домашни и т.н. Сега малко отклонение- да ви представя Ивелина. Нея бих я описала като умно момиче, но за съжаление използва интелекта си погрешно. Характерът и е ужасен- иска всички да се съобразяват с нея и да правят,каквото им каже(всъщност тя не казва, а заповядва). Затова, сигурно се сещате, че се обгражда с "приятели", които да и играят по свирката. Може би в някъде средата на 9ти клас тя се скара сериозно с Глория и нещата при тях вече не бяха същите. Към края на същото време аз имах дребен спор с Лидия и тя ми беше сърдита(по принцип лесно се сърди). Изглежда, тогава Ивелина е успяла да привлече Лидия на нейна страна. Година свърши, а Лидия още ми беше сърдита ( мина и по средата на ваканцията). Лятото се виждах с Ивелина, която често ми говореше против Лидия.Казваше, че била тъпа и безотговорна и,че нямало повече да общува с нея. Да, ама не! С настъпването на новата учебна година забелязах, че двете са станали доста близки приятелки. Много често изчезваха заедно на някъде и не идваха по цели дни. Лидия още ми е приятелка, но е различно. Искам да си бъдем същите като преди. Не искам, когато излезем да понасям Ивината компания !!! Знам, че се е случвало на много хора и затова се обръщам към Вас! Благодаря на тези, които изчетоха темата, и най - вече на тези, които ще ми дадат някой полезен съвет !