- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Иска ми се
Здравейте аз съм момиче на 14 години. До преди 2-3 месеца ми се гадеше, когато чуех думата секс или когато разбирах че някой го е направил, а сега на мен ми се иска страшно много. Нормално ли е момиче на моята възраст да го иска? и Тъпо ли ще се получи ако го направя с момче с 2 години по-голямо от мен.
П.С. В моят град е напълно нормално момичетата да си го правят на тази възраст но за мен е странно... но все пак тук вече рядко се среща момиче на 14-15 да не го е направила пък и града ни е малък.........
Нормално е да ти се прави, но моят съвет е по-скоро сама да се стимулираш на този етап, а да отложиш контакта с момче за малко по-нататък, когато си запозната напълно както с рисковете от това, така и всъщност как да му се насладиш напълно.
Ми, мойто момиче, ти растеш , нормално е хормоните ти да бушуват. Не се води по хорското мнение, не гледай другите какво правят,а си мисли с главата,ако ти е възможно.
Не бъди една от стадото. Имаш достатъчно време да правиш секс. Първо се образовай на темата и тогава прави ,каквото искаш.Приеми го като съвет от по-голям женски индивидТова че другите го правят , не значи ,че и ти трябва да го направиш!
maDamn
Споко, напълно нормално е. Все пак хормони...
Обаче ще ти повторя пак това, което казаха и другите преди мен - образовай се достатъчно по темата и си набави нужната обща култура преди да си разтваряш краката! Предполагам, че сега си казваш "да, да, това не е важно."
Но всъщност секса не е игра. Има рискове (и то големи) от нежелана бременност и венерически болести... Така че, ПЪРВОТО нещо, което трябва да знаеш, е - ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ.
Имаше една тема тука за Общата Сексуална култура, ходи се поразрови.
Та, не... няма нищо лошо в това да го правиш с 2 години по-голям О.о... но бих те посъветвала първият ти път да е с някой специален, все пак при нас момичетата е малко по-различно.![]()
Така е… Както се казва вече — в България да лапаш пишки е бизнес.
П.С.: Не искам да засегна никого.
На 14 мислех пениса за нещо много страшно, огромно и непосилно да влезе в чуждо тяло (моето). Също така мислех, че секс ще правя винаги в абсолютен мрак поне под едно одеало и ще е романтично, бавно и нежно като по филмите, а позичките не надвишаваха 1 (мисионерската).
бахти кво тъпо детенце съм било. ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^Учи се от мацката на аватара ти и ще стигнеш далеч.
Welcome to the Jungle...
Двамата за 11 дни заедно... Перфектно, как да ми е?
ако не го направиш докато станеш на 15 си ебахти аутсайдерката. Не изоставай от приятелките си.
Напълно нормално си е да ти се иска.
И лично твой си е избора кога и с кого да го направиш.
Принципно си малка и физически незряла, все още, за да го направиш. Психически не се знае дали си готова. НО! Все пак избора си е твой и имаш пълното право да го направиш, когато си искаш. Стига преди това да си помислила за всичко! Дали искаш да е той. Дали наистина си готова. Дали пък да не изчакаш още.
Кой е тоя град, че не ми стана ясно?
Не се занимавай още с неща, за които не им е дошло времето. Гледай си детството и му се радвай!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Засупи гладът![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Ти да не си от ЛОМТам само какви неща чувам, не е истина!
А до въпроса ти, по-често гледай CN, и обръщай внимание на Барби.
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!