.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на maistorluk

Хранителен режим за отслабване

Здравейте, фитнес маниаци. Пиша тук защото никъде не открих това от което имам нужда. Значи търся хранителен режим който ще ми помогне да стана по релефен. Тоест нещо като диета ама да е балансирано така че да не губя мускулна маса. Също така да не е много скъп за "изпълняване" защото последния който гледах имаше много и най различни храни за които за пръв път чувам и надали цената им ще е под 20 лева. Знам че фитнеса е пари но не разполагам с тонове зелени хартийки в този определен момент така че ми трябва нещо по евтино като за начало а по нататък ще му мисля.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Мега фен
    Е за кви пари говорим все пак? Ако е 30-40 лева на месец трудно ще стане работата

Е не 30-40 лева. Около 60-70 може да се намерят но над тези цифри е по вероятно да си ям каквото ми падне колкото и да няма смисъл :Д

Мега фен
    За тва квот ти падне да даваш по 2-3 лева за хамбургер може да си вземеш 10 яйца.. За 60-70 лева трудно да спазваш хранителен режим,защото това са 2 лева на ден .. Ако имаш някви други джобни демек от закуски квот да ти дават дори и примерно 10 лева седмично със 100 лева ще стане нещо - задоволително

Аз в момента си живея на село и там имам зеленчуци месо и яйца в изобилие. Но не знам дали и друго трябва да купувам и как трябва да съчетавам храните. През колко часа трябва да се храня и така нататък.

Мега фен
    Щом имаш месо и яйца в изобилие не разбирам къде е проблемът?
    Пробвай да се храниш нормално сутрин-обед вечер ,може да вкараш 1-2 междинни хранения,но по-леки..
    Състави си някакъв режим защото не знаем ежедневието ти как се върти ,различно ако ставаш в 7 сутринта различно ако ставаш в 1 на обяд все пак..
    С какво месо разполагаш колко яйца и тн.Все пак говорим за ежедневно хранене с яйца и месо

Ами яйцата не съм ги броял но има много все пак дядо отглежда 10 кокошки :Д :Д А фризера е пълен с пилешко месо. Ако си създам един режим на спане и да ставам в 10 примерно и да ям през 3-4 часа дали ще е хубаво. Трябва ли примерно да избягвам пърженото? А зеленчуците как да ги включа в менюто? Като някаква гарнитура или? Мисля също да тренирам през ден. Има ли някакъв проблем ако тренирам всички мускули за около 1 час като почна от гръб и така нататък както си му е реда от по големите групи към по малките.

Мега фен
    Ако за първи път влизаш в зала някакви кръгова 1 месец и после сплит и както си му е реда.. Пилешко яйца и зеленчуци към всяко едно хранене от основните и след тренировка хапвай бял ориз варен. Избягвай пърженото,едиствено ако ти се яде трябва да е в краве масло или кокосово масло.

Ще поясниш ли кръговата и сплита защото не ги знам. Глупавичък съм ама не всеки се ражда научен :Д

Мега фен

Мерси! А да те питам какви други храни мога да включвам в седмичното си меню?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си