- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Не харесвате в момичетата?
Здравейте!Искам да помоля всяко момче на 14,15,16,17 или 18 години да сподели момичета с какъв характер харесва ии да ми каже кое ви дразни в момичетата, в тяхното държание,в техните навици.. не знам. Също така всеки,който знае как мислят момчетата на тази възраст може да сподели своето мнение. :}}
Благодаря ви!~ :}
Последно редактирано от Kurabiaa : 07-15-2012 на 21:08
Аз съм на 18. Нямам право да изкажа мнение, така ли?
А окей. ^^
Тъй като аз отдавна си търся някоя по-сериозна връзка, търся такова момиче — което търси сериозна любов, а не просто секс за една вечер.
А относно това какво мразя в момичетата — доста неща са. Като започнем от лъжите им, стигнем до изневерите и голямото самочувствие при някои кифли. Какво друго може да ме дразни… Това са главните неща.
На тая възраст момчетата се чудят къде да си го наврат, така че ...
Най-смешно ми е, когато тръгнат да ти дават сигнали да действаш, после дърпат назад, след това пак тръгват и пак се връщат. Е, в такива случаи не мъж, ама ясновидец да си - пак няма знаеш какво искат от теб..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не харесвам нерешителността на момичетата. Повечето не знаят какво искат и чрез такова държание сме стигали в доста кофти ситуации. От сконфузна ситуация до влюбване. Не харесвам, че някои лъжат.. Такива лъжи от балшо и театър, че свят да ти се завие.. Или пък лигавните.. Противни са ми !! Особено, ако някоя лигла ме хареса.. Чудя се как да се отърва от нея. Хич не ги харесвам, много са ми гадни. Разбирам лигавене, обаче в границите... С другото убиват змея с прашка.. Не харесвам, че някои момичета си търсят причини, за да не излизат с някое момче. Толкова ли не можете да му кажете, че не го харесвате или нещо от сорта.. Не харесвам държанието на някои момичета.. По-точно - курвенски номера - започнала да се зарибява с мен, дилема имала, с друг тръгнала.. Къде т'фа безобразие ? През доста момичета съм минал, знам що за стока са.. Не ви слагам под един знаменател ! Има някои шматки, които направо да им зашиеш един шамар (не че бих посмял).... Толкова заблеяни, че няма накъде. Казал съм й да направи нещо важно спрямо мен, имам й доверие, тя накрая идва, казва че не е успяла с няк'ва уникално тъпа причина и ме поставя пред свършен факт. Ето и какво харесвам - търся си някоя по-сериозна.. Искам зарибявката да е по-продължителна, да се познаваме от скоро, да не си знаем кирливите ризи (не че ми дреме кой-кво говори), да ме разбира, подкрепя, желае, да се учим от взаимните си грешки, да се научим да си прощаваме един на друг, да копнеем един за друг, когато не сме заедно, да се обичаме, връзката ни да не е еднообразна, да има пътешествия насам - натам, важен е жеста, да сме си най-готината двойка и да не се скараме накрая за нещо глупаво и да се разделим. Искам Я![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Welcome to the Jungle...
Брат ти си нереален просто![]()
![]()
ааааа нееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
Он топик - мразя кифли , надуфки , лъжкини , ку*ви (въпреки че курва е състояние на духа, все пак ги мразя), и такива дет се лигавят и не знаят какво искат.
База за сравнение голяма нямам , до сега съм имал (и още имам) само една сериозна връзка (3 години лайк а бос)
Но обичам у една жена да ми има безрезервно доверие кажа ли и че я обичам значи е така ,думата "обичам" е много силна не бих я похабил просто тей , да е точна и забавна не някав темерутда ме разбира и подкрепя в всяко едно мое начинание , да е тежка мръсница (но само с мен) в леглото. Да се разбира от дума , Да е сладка нежна мила и добричка , да ме желае както аз нея и да се обичаме , моето момиче има тези качества затова казвам тях , може и да съм изпуснал нещо , но на всеки се случва
![]()
ПС. GO GO Темплар!Фен но; 1
![]()
![]()
![]()
Както каза AnarchyBoy и друго ако почна да пиша ще напиша роман.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Защо мислите,че момичетата се правим на недостъпни и със самочувствие ? Хайде това със самочувствието е вярно.
Недостъпни момичета няма, има момичета с характер !
Отдавна не харесвам такива малки набори. И момичета и момчета все в гъз. Вече обичам дъртите майки и не майки, ама дърти (бая над мен).
Няма хора с характер, самочувствие и цена. Има хора, които знаят какво искат и веднага ти го казват.
Какви игрички да играе и защо да се прави на недостъпна? Един човек опитва ли се да бъде това, което не е и вдига ли си парцалите високо над главата - нищо не става от него. Автоматично губи интерес.
Играта на думи и жестове е толкова отегчаваща, че край си няма. Особено от мъничките. Най-отегчаващо е, като си стиснете краката с думите, че чакате конника, а се напраскате с прошляка. Тъжно, ама истина.
Наистина се радвам, че се отървах от такива. Дълбоко уважавам жените с по 20-25г. по-големи от мен и поклон, че знаят какво искат и че са ебливи майки. Ужавам и тези, които познавам и с тези, които съм имал вземане-даване.
Лоши маймуни са и жените и мъжете. Бъди порочен боклук и се радвай на живота.
"Да се върнем назад във дните, когато общи бяха
игрите,
общи бяха парите и жените"
Не си прав , човек винаги се стреми към по младото , извинявай ама ако съм на 20-на (на 17 съм, то и сега де ) ще гледам да съм с момиче на моята или под моята възраст , както казват "да е още розовка" , защото за дърти мамчета ще има време кат стана 38 ++!
Сега ти е времето да си с момичета на по 15-16-17-18 или на твоята възраст , пък и да не говорим от удуволствието да бъдеш първия на момиче , аз съм бил само и единственно с сегашната ми приятелка , но когато го направихме за първи път се чувствах адски горд и се почуствах супер "благо", че ми е позволила аз да съм и първият, и че ми има такова доверие
да има и момичета , който не знаят какво искат , но все още се намират и свестни![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-16-2012 на 09:23
Анархибой, нещо ти хлопа дюшемето. От силния вятър ли е?
Евала Ирти!
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Според мен и двете становища са тъпи. Не виждам смисълът от стремене към коя да е възраст. Хората са си хора. Сред всяка възраст има страхотни попадения.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()