- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Не харесвате в момичетата?
Говорех на всички ви. За какво изобщо се мъчите да спорите като не можете?
Ако ще се палите и ще се псувате и ще си мерите тука пишки и кой е по-по-най, ще ви слагам всички да спите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако знаех какви хора има в тоя сайт..въобще нямаше да си правя регистрация..сериозно не очаквах че повечето ще сте толкова злобни :}}
Каза го авторката която ЕДИНСТВЕНА започна да псува потребители.
ГолЕма логика, нЕма що.
Просто мненията ни се различиха коренно от това, което очакваше, и това не ти се понрави. Свиквай, такъв е животът.
Това е от мен.
Лягай да спиш малката, не ни губи времето.
Welcome to the Jungle...
Ми, темплъра е с 10 години по-голям от теб![]()
Пфуу, аз докат се прибера и всички си легнали.
Отървах спора, маа му...
Защо толкова остро, Сиси?
Не можеш да приемеш, че има хора различни от теб ? Няма да позволя на никое "скромно девойче" да прави каквото и да е с друго , освен долната ми глава.. просто защото не искам. Когато НЕ желая да има чувства, обвързване, любов , филми , романтика и така нататък, просто поставям едни граници и стени , изградени от цинизъм, реализъм и здрав разум.
Преценил съм, че на този етап от живота си , имам нужда от момиче с което чат- пат да пия кафе, чат- пат да вечерям ... и доста по- често да правя секс. Просто секс. Винаги идва момент, в който на нея това не и стига (затова сте по-слаби от нас мъжете) и иска повече. Тогава просто се преминава към следващата в общи линии , за съжаление, разбира се.
Няма смисъл да спорим - ти си щастливо обвързана, аз съм щастлив без да съм обвързан. Разбра ме накъде бия , нали?
Прав е. Не е задължително, че ще улети. Не е вярно, че всеки си намира майстора. Ако имаш акъл и по-важни цели - никой няма да те "плени". Може и да имаш връзка, но пак да не си до такава степен отдаден, че да ти се замъглява мозъка, защото като наблюдавам какво се пише по темите.. точно до този извод стигам, че никой не може без другия, което е промивка на съзнанието. Ставаш зависим от някой, който реално не ти дава нищо по-различно от който и да е.
Мисълта ми за колата не беше, че всички са к***и. Макар и да има нещо истина. Идеята е, че малките гледат, че имаш кола и ще можеш да ги возиш, а друг е въпросът, че като искаш да идеш някъде далеко с тях "Мама не дава". Недостатъка при тях не е само един, а са куп други. Ето ти и за пример потребителката, която се опита да псува. Нищо, че не знае какво значи тази думичка е*а. Вдигат кофата и акъла я дойде след години, я не дойде.
Толкова са отегчаващи и прозрачни, че край си няма.
Последно редактирано от Irti : 07-17-2012 на 07:06
Не винаги сме ние тези, които се обвързват и искат повече.
Мда. Напълно съм съгласна.
Макар че много хора биха поспорили за първото изречение, и по-точно какво ни дава партньора в една връзка.
Второто обаче е самата истина. Малките нямат какво да предложат на по-големите. Или поне повечето от тях.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-17-2012 на 06:49
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ирти е много по-възрастен в изказването и разсъжденията си. И Сиси е права.
Няма смисъл да спорите. Който каквото си го направи, това ще е.
Щом на някой му е добре по този начин и с това не пречи на другите, щом си намират партньорки, които да ги устройва тоя вид "връзка" - къде е проблема?
Който не го устройва, се стреми към друго![]()
Ааа, никой не спори. Никой никого не съди.
Дори ме хареса темата, която се завъди.
Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!