.
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Threaded View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Отдавна не харесвам такива малки набори. И момичета и момчета все в гъз. Вече обичам дъртите майки и не майки, ама дърти (бая над мен).

Няма хора с характер, самочувствие и цена. Има хора, които знаят какво искат и веднага ти го казват.

Какви игрички да играе и защо да се прави на недостъпна? Един човек опитва ли се да бъде това, което не е и вдига ли си парцалите високо над главата - нищо не става от него. Автоматично губи интерес.

Играта на думи и жестове е толкова отегчаваща, че край си няма. Особено от мъничките. Най-отегчаващо е, като си стиснете краката с думите, че чакате конника, а се напраскате с прошляка. Тъжно, ама истина.

Наистина се радвам, че се отървах от такива. Дълбоко уважавам жените с по 20-25г. по-големи от мен и поклон, че знаят какво искат и че са ебливи майки. Ужавам и тези, които познавам и с тези, които съм имал вземане-даване.

Лоши маймуни са и жените и мъжете. Бъди порочен боклук и се радвай на живота.

"Да се върнем назад във дните, когато общи бяха
    игрите,
    общи бяха парите и жените"
    Не си прав , човек винаги се стреми към по младото , извинявай ама ако съм на 20-на (на 17 съм , то и сега де ) ще гледам да съм с момиче на моята или под моята възраст , както казват "да е още розовка" , защото за дърти мамчета ще има време кат стана 38 ++!

Сега ти е времето да си с момичета на по 15-16-17-18 или на твоята възраст , пък и да не говорим от удуволствието да бъдеш първия на момиче , аз съм бил само и единственно с сегашната ми приятелка , но когато го направихме за първи път се чувствах адски горд и се почуствах супер "благо" , че ми е позволила аз да съм и първият, и че ми има такова доверие

да има и момичета , който не знаят какво искат , но все още се намират и свестни
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-16-2012 на 10:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си