Здравейте, някой може ли да ми каже със сигурност по каква формула се изчислява бала за информатика/ комптърни науки , защото всеки казва различно.. и не можах да разбера кое е вярното със сигурност ?
Всеки университет си изчислява баловете по различен начин.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
При назе сигурно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не е при нас.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Великотърновски университет?
2 х (Изпит или Матура или Тест по ИТ) + 2 х (Оценка по мат от диплома или Оценка по информатика от диплома)
Справка: http://www.uni-vt.bg/pages/6066/uplf...-2012-sait.pdf
Предполагам, че автоматично ще ти взимат най-високото, но не знам. Първата колона за изпитите пише най-отгоре, че се взимат 2 пъти. На втората колона с оценките от дипломата пише долу срещу специалността, че също е два пъти.
Доста странно са го направили, иначе като гледам спец за ВТУ .. минималния бал една година скача с над 6 нагоре, на следващата пада с 7 надолу :Д , по миналата е паднал до 13 и нещо, а на следващата се вдига до 20 и нещо :О .. ако се следва тази статистиказначи сега трябва да падне малко надолу .. че с тоя изпит малко зор видях .. едва 4.50 вързах :Д а по информатика съм с 5 ..
малко късмет и на 2-ро, 3-то може и да ме приемат
![]()