.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Уни

Уни

Здравейте, някой може ли да ми каже със сигурност по каква формула се изчислява бала за информатика/ комптърни науки , защото всеки казва различно.. и не можах да разбера кое е вярното със сигурност ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Всеки университет си изчислява баловете по различен начин.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от headhunters Виж мнението
    Здравейте, някой може ли да ми каже със сигурност по каква формула се изчислява бала за информатика/ комптърни науки , защото всеки казва различно.. и не можах да разбера кое е вярното със сигурност ?

Само кажи за къде ти трябва и веднага ще ти кажа Справочника е до мен
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на Chacho
    При назе сигурно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от mirki4a Виж мнението
    Само кажи за къде ти трябва и веднага ще ти кажа Справочника е до мен
    ВТУ не отидох в Пловдив като пич :Д , ми сега ще вися тука поне година

Не е при нас.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от headhunters Виж мнението
    ВТУ не отидох в Пловдив като пич :Д , ми сега ще вися тука поне година

ВТУ предполагам,че е Технически Университет Варна...Пише,че ти се взимат Математика + Физика от дипломата + оценка от изпита (по 2)
    Пример:
    6 (математика) + 6 (физика) +5x2 (зпит) = 22
    Максимален бал 24...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Великотърновски университет?

Великотърновския

2 х (Изпит или Матура или Тест по ИТ) + 2 х (Оценка по мат от диплома или Оценка по информатика от диплома)

Справка: http://www.uni-vt.bg/pages/6066/uplf...-2012-sait.pdf

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    2 х (Изпит или Матура или Тест по ИТ) + 2 х (Оценка по мат от диплома или Оценка по информатика от диплома)

Справка: http://www.uni-vt.bg/pages/6066/uplf...-2012-sait.pdf
    Mерси много, малко странно че и 2те оценки се умножават по 2 :О , а това втoрото аз ли си избирам дали ще е оценката по мат . или инф. от диплома?

Предполагам, че автоматично ще ти взимат най-високото, но не знам. Първата колона за изпитите пише най-отгоре, че се взимат 2 пъти. На втората колона с оценките от дипломата пише долу срещу специалността, че също е два пъти.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Предполагам, че автоматично ще ти взимат най-високото, но не знам. Първата колона за изпитите пише най-отгоре, че се взимат 2 пъти. На втората колона с оценките от дипломата пише долу срещу специалността, че също е два пъти.
    Доста странно са го направили, иначе като гледам спец за ВТУ .. минималния бал една година скача с над 6 нагоре, на следващата пада с 7 надолу :Д , по миналата е паднал до 13 и нещо, а на следващата се вдига до 20 и нещо :О .. ако се следва тази статистика значи сега трябва да падне малко надолу .. че с тоя изпит малко зор видях .. едва 4.50 вързах :Д а по информатика съм с 5 .. малко късмет и на 2-ро, 3-то може и да ме приемат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си