- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване и стягане на корема ?!!
Е, тя нека прави силови и сега, те ще и помогнат в борбата с мазнините. Примерно да започне с 2 пъти седмично силово и 2 пъти кардио мисля, че ще проработи (плюс отделно ако иска да завършва всеки път с кардио силовите тренировки). За корем - не прави по 200 коремни, няма смисъл, има доста по-добри упражнения - повдигане на краката от вис, от лег, V abs, knee hugs, планкове, индийски и 'reptile' лицеви. За паласките мога да ти препоръчам едно упражнение, дето аз по принцип нямам тенденция да го правя често, защото паласки нямам. На английски се казва side plank hip lift. Е от това упражнение от два дни имам доста приятна мускулна треска. Съжалявам, че много от наименованията са на английски, но така съм ги запомнила. Като ги напишеш в гугъл, ще ти излязат клипове от тубата, за да видиш как да се изпълняват.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."